1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Lindsay har inte råd med rehab

Lindsay Lohan har inte råd att betala för sin vård längre.


I fredags inställde sig Lindsay Lohan återigen inför rätten sedan hon testats positivt för droger förra månaden. Åklagaren yrkade på att skådespelerskan skulle dömas till 180 dagars fängelse, men domaren valde att skicka tillbaka Lohan till rehab.

Lohan kommer nu att vara inlagd på rehab till och med den tredje januari nästa år. Två månader senare ska hon återigen inställa sig i rätten.

Problemet är bara att Lindsay inte har råd att betala för sin rehabvård på lyxiga Betty Ford Center, skriver Popeater.com.

– Lindsay har inte råd. Tre månader till på Betty Ford kostar 5 000 kronor och det har hon inte, säger en källa till Popeater.com.

Lindsay är totalt utblottad och lever enligt källan på andra människors genorisitet.

– Det finns inga pengar kvar. Att fråga efter gratiskläder eller fria middagar på lyxrestauranger är en sak. Att be någon om 500 000 spänn i kontanter är en helt annan sak. Det enda som återstår nu är om hon hittar någon som kan sponsra det hela, avslutar källan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.