Stockholm

Polisen stormade Heidi och Spencers hem

1 av 2
2 av 2

Heidi Montag och Spencer Pratt i polisdrama.


Läs mer

Tungt beväpnade poliser stormade Heidi Montag och Spencer Pratts gemensamma hem i Malibu och polisstyrkan var bara millimeter från att knäppa på avtryckaren.

– Polisen fick ett larmsamtal från en granne om att en maskerad kvinna med en påse över huvudet drogs in i vårat hus. De trodde att någon hölls som gisslan, berättar Spencer Pratt för Radaronline.com.

Det var i januari, precis när Heidi hade genomgått sina 10 plastikoperationer, som polisen omringade parets hus och helikoptrar från LAPD cirklade i luften.

Fyra poliser tvingade ner Spencer på knä och Heidi fick sitta på soffan med händerna bakom huvudet. Spencer och Heidi sattes i handbojor samtidigt som snuten genomsökte parets hus i jakt på gisslan.

Men någon gisslan existerade inte – det som grannarna hade tagit för en kidnappning var i själva verket en nyopererad Heidi Montag som var helt inlandad i bandage.

– Det enda vi gjorde var att försöka gömma oss från fotografer eftersom vi hade en deal med People Magazine att de skulle få de första bilderna från Heidis operationer, säger Spencer.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.