1 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
Camilla Henemark
2 av 5
Camilla Henemark - Foto: Mats Andersson / SCANPIX
Camilla Henemark
3 av 5
Camilla Henemark - Foto: Maja Suslin / SCANPIX
Kungen på ålderns höst.
4 av 5
Kungen på ålderns höst. - Foto: Peter Krüger/SCANPIX
5 av 5
- Foto: ERIK ABEL / SCANPIX

Henemark talar ut om affären med kungen

Camilla Henemark bekräftar kärleksrelationen med kungen.


Detta har hänt
  • 3 november 2010 Camilla Henemark pekas ut som kungens älskarinna i boken Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken.
  • 4 november 2010 Kungen håller en presskonferens där han kommenterar Camilla-gate med att "Det ska ha hänt för lång tid sedan".
  • 12 november 2010 I tidningen Expressen talar Camilla Henemark ut som sin 14 år långa kärleksaffär med kungen.

I en exklusiv intervju med Expressens journalist Annie Reuterskiöld berättar Army of Lovers-stjärnan Camilla Henemark om sin kärleksrelation med kungen. Camilla berättar om deras middagar och dejter – men vad som hänt bakom sovrumsdörrarna vill hon inte avslöja.

– Jag kan säga så här. Det är fullständigt privat vad som hände innanför de dörrarna. Jag kan kommentera att vi gick in där och åkte därifrån i seperata bilar efter några timmar, säger Camilla Henemark.

Camilla berättar att de under sina 14 år aldrig berörda ämnet med kungens familj – Silvia och barnen. Ämnet var inte uttalat tabu men enligt Camilla pratade de aldrig om det. I stället levde de i sin – som Camilla kallar det – en lättsam låtsatsvärld.

– Förälskad är så fel ord att använda – fast det stämmer. Men jag skulle vilja kalla det en 14-års förälskelse. Fullständigt hjärnförvirrad egentligen. Hade jag satt mig ner och tänkt efter lite så finns det ingen rim och reson i det här. Men vi skämtade bara bort det, säger Camilla Henemark till Expressen.

VIDEO: Army of Lovers – I give my life

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!