1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Mischa Barton: Jag är inte galen

Hon är trött på att kallas galen - trots att hon togs in på psyket. Men vem är egentligen boven i dramat? En visdomstand, hävdar hon själv.


Skådespelerskan Mischa Bartons karriär har stadigt dalat sedan serien The OC gick i graven.

Drogmissbruk, pinsamma utspel och ständigt pendlande vikt är några av rubrikerna som förföljt henne de senaste åren och senast förra året låstes hon in på psyket efter vad medierna kallade "ett psykiskt sammanbrott".

Men nu slår Mischa tillbaka mot pressen och hävdar att hon inte alls fick något sammanbrott. Enligt henne själv var boven i dramat en visdomstand.

Skådespelerskan menar att hon ansågs behöva psykiatrisk vård efter att ha slagits med en sjuksköterska som ville ge henne en spruta mot smärtan i munnen. Men Mischa är livrädd för sprutor:

– Jag är livrädd för nålar och de ville pumpa mig full med smärtstillande och jag sa 'nej, absolut inte. Jag vill inte vara här' och sen hamnade jag i bråk med sjuksköterskorna och det ledde till att jag togs in, säger Barton, enligt Daily Mail.

24-åringen säger nu att hon tar illa vid sig av att folk tror att hon är galen - vilket hon alltså hävdar att hon inte är.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!