Redan som 13-åring lärde hon sig köra bil, något hon utnyttjade för att träffa sin pojkvän.
1 av 6
Redan som 13-åring lärde hon sig köra bil, något hon utnyttjade för att träffa sin pojkvän. - Foto: ALL OVER PRESS
Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kim Kardashian och Kourtney Kardashian firar systerns Kims födelsedag.
2 av 6
Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kim Kardashian och Kourtney Kardashian firar systerns Kims födelsedag. - Foto: ALL OVER PRESS
3 av 6
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 6
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 6
- Foto: ALL OVER PRESS
Khloe Kardashian ångrar sin sexdebut.
6 av 6
Khloe Kardashian ångrar sin sexdebut. - Foto: ALL OVER PRESS

Khloe Kardashian förlorade oskulden som 14-åring

Socitetsstjärnan ångrar allt i dag. – Jag trodde jag var så mogen men nu, när jag ser tillbaka på det förstår jag hur fel jag hade, säger Khloe.


Systrarna Khloe, Kourteney och Kim Kardashian har nästan avslöjat allt om sina liv i teveserien Keeping Up With The Kardashians.

Men det finns fortfarande en hel del kvar uppenbarligen. För i boken Kardashian Konfidential avslöjar 26-åriga Khloe att hon förlorade oskulden som fjortonåring.

"Killen var väldigt manipulativ och jag förlorade oskulden med honom redan som fjortonåring. När pappa fick reda på att jag haft sex blev han vansinnig" skriver hon i boken uppger ET Online.

Khloe lärde sig köra bil redan som trettonåring. Något hon utnyttjade till fullo. Om kvällarna tog hon bilen och åkte till sin pojkvän.

"Han var mycket äldre än mig men ljög och sa att han var yngre. Självklart ljög jag också och sa att jag var 16 år." skriver hon i boken.

Till slut gjorde hon slut och i dag säger Khloe att hon ångrar sin sexdebut.

"Jag vara bara fjorton och trodde att jag var mogen. Men när jag ser tillbaka på det förstår jag hur fel jag hade." skriver hon i boken uppger ET Online.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.