Tisdag 25 Jan
Stockholm

Khloe Kardashian förlorade oskulden som 14-åring

Redan som 13-åring lärde hon sig köra bil, något hon utnyttjade för att träffa sin pojkvän.
1 av 6
Redan som 13-åring lärde hon sig köra bil, något hon utnyttjade för att träffa sin pojkvän. Foto: ALL OVER PRESS
Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kim Kardashian och Kourtney Kardashian firar systerns Kims födelsedag.
2 av 6
Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kim Kardashian och Kourtney Kardashian firar systerns Kims födelsedag. Foto: ALL OVER PRESS
3 av 6
4 av 6
5 av 6
Khloe Kardashian ångrar sin sexdebut.
6 av 6
Khloe Kardashian ångrar sin sexdebut. Foto: ALL OVER PRESS

Socitetsstjärnan ångrar allt i dag. – Jag trodde jag var så mogen men nu, när jag ser tillbaka på det förstår jag hur fel jag hade, säger Khloe.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Systrarna Khloe, Kourteney och Kim Kardashian har nästan avslöjat allt om sina liv i teveserien Keeping Up With The Kardashians.

Men det finns fortfarande en hel del kvar uppenbarligen. För i boken Kardashian Konfidential avslöjar 26-åriga Khloe att hon förlorade oskulden som fjortonåring.

"Killen var väldigt manipulativ och jag förlorade oskulden med honom redan som fjortonåring. När pappa fick reda på att jag haft sex blev han vansinnig" skriver hon i boken uppger ET Online.

Khloe lärde sig köra bil redan som trettonåring. Något hon utnyttjade till fullo. Om kvällarna tog hon bilen och åkte till sin pojkvän.

"Han var mycket äldre än mig men ljög och sa att han var yngre. Självklart ljög jag också och sa att jag var 16 år." skriver hon i boken.

Till slut gjorde hon slut och i dag säger Khloe att hon ångrar sin sexdebut.

"Jag vara bara fjorton och trodde att jag var mogen. Men när jag ser tillbaka på det förstår jag hur fel jag hade." skriver hon i boken uppger ET Online.

Kommentera
Kopiera länk
Dela