Innelistan v. 49

- 10/12/2010, 11:01 -
1 av 7

Leif R Jansson / SCANPIX

2 av 7

Henrik Montgomery / SCANPIX

3 av 7

http://chloeschuterman.chic.se/

4 av 7

Pontus Lundahl / SCANPIX /

5 av 7

Henrik Montgomery / SCANPIX

6 av 7

Gunnar Lantz / SVD / SCANPIX /

7 av 7

Teitur Ardal

Nyheter24:s Quetzala Blanco punktmarkerar veckans hetaste kändisar – och de som är totalt iskalla.

1 (ny) Chloé Schuterman

Chloé är tolv år gammal, hör till Schutermanimperiet och driver en helt sanslös blogg. Hör bara på det här:
”P.g.a säkerhetsskäl vill inte jag visa bilder på mitt rum hemma i Stockholm. Men om ni vill se lite hur jag tänker, tänkte jag visa lite bilder på mitt rum i Frankrike. Vad tycker ni?”. Chloé är en riktig tonårsrebell som provocerar med klass. Så genial.

2 (ny) Pernilla August

I helgen ska jag och Margret dricka massa rödvin och grina lite och sen ska vi gå och se Svinalängorna.

3 (ny) Andreas Kleerup

Nej, men här rullar allt på som vanligt. Only One är inte sönderspelad efter 200 lyssningar, men jag börjar lära mig varje andetag i den utantill. Och i slutet av februari släpper Me and My Army singeln Chemicals som de gjort tillsammans med Tommy Lee.

4 (ny) Alexis Weak

Blippiga 112 är det bästa svenska på svenska jag har hört i år (okej, efter Håkan Hellström).

5 (ny) Börje Ahlstedt

Ha ingen dryck i munnen nu, men Börje Ahlstedt har skrivit en bok som heter Från min loge på Dramaten (titeln?@!*#!) där han skoningslöst skäller på allt och alla. Jag har ingen aning om det är bra eller uruselt, men det är kul.

UTELISTAN:

Andreas Weise

Först hade jag faktiskt tänkt att ha Minnah Karlsson här för hon verkar så muppig, men när jag ser att inte bara Idoljuryn ”rasar” över att Minnah och Jay Smith har en kärleksrelation utan att även Andreas Weise tycker att det är "omoraliskt" så måste jag sätta ner klacken. Vet du vad som är djupt omoraliskt, Andreas? Att dansa i himla Let's Dance. Fy.

Daniel Adams-Ray

Jag lyssnar ju av princip aldrig på radio, men tidigare i veckan hände det. Hans hit vad den nu heter spelades. Fy fan i helvete vad dåligt det var. Det lät som 90-tals bandet Jumper på dåliga droger. Bebismusik.