1 av 3
- Foto: MIKAEL ANDERSSON / SCANPIX
2 av 3
- Foto: AP Photo/Akira Suemori/Scanpix
3 av 3
- Foto: Adam Ihse / SCANPIX

Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco punktmarkerar veckans hetaste kändisar – och de som är totalt iskalla.


1. (ny) Robyn Varning – Stroboskop! Så stod det på lapparna som var uppsatta på Robyns konsert på Berns tidigare i veckan. Jag har aldrig tidigare varken sett eller hört Robyn i sån explosiv toppform, värre än ett partypack och stroboskop på samma gång. Robyn har blivit en popindustri och Katrin Zytomierska fattar för övrigt inte ett skit.

2 (ny) Martin Kellerman Jag älskar Martin Kellerman och hans Rocky för Kellerman vägrar bli någon slags hovnarr och han rättar sig inte i några led, allra minst Dagens Nyheters torra.

3 (ny) Basshunter Jag är övertygad om att han är oskyldig. Vem är Dawit Isaak liksom? Frige Basshunter!

4 (ny) Julian Assange Sveriges starkaste frihetskämpe och enda sanna revolutionär. Årets person.

5 (ny) Johan Kinde Johan Kinde och Lustans Lakejer släpper nytt album i januari 2011 och det utlovas dramatiska ballader på temat passion, otrohet, förlorad ungdom och jakten på evig kärlek.

UTE:

Paow

"Det är ert fel, det är ni som röstade på moderaterna och vänstern. =) Muslimska extremister = ökad risk för självmordattentat/terrorism. Skyll er själva jävla idioter", skrev Paow i sin blogg. Paow är inget annat än en illitterat och inskränkt rassetant. Det är nog bara en tidsfråga innan vi ser henne hytta med näven för Jimmie Åkesson och sedan traska hem med sin Dramaten-kärra och sura mungipor.

Helena Bergström

Änglagård – Tredje gången gillt hade premiär tidigare i veckan. För tredje gången vi alltså ska se några skröpliga pensionärskådisar åka moppe i skinnkläder i tantsnuskfilmen Änglagård? Med tanke på att första Änglagård var lika upphetsande som olycklig kärlek i december så lär ju den här uppföljaren vara lika sexig som en åttonde Shrek-film.

Andreas Carlsson

Det är enkelt och fult och elakt att skratta åt människor som tar sin konst på allvar. Men det här. Det här…Alltså, ha ABSOLUT ingen dryck i munnen när ni ser detta. Kan även vara en idé att köpa Tena Lady, för man kan kissa ner sig av skratt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan v. 49
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.