- Foto: Faksimil Scarface

Angivarna: Skvallret alla talar om

Nyheter24 har koll på det hetaste och senaste skvallret i stan.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Den här veckan skvallras det allra mest om...

Singelpingla. Popstjärnan och snyggot Anders "Moneybrother" Wendin är nybliven singel...

Tony Montanas inhopp i Paradise Hotel. Juryns sista dagar av Paradise Hotel mer liknade Scarface än en dokusåpa. Så här sade en anonym Paradise Hotel-deltagare till Nyheter24 tidigare i veckan:

– Vi festade på nattklubben och köpte 20 gram. Det var som att köpa lösgodis, det var väldigt billigt. Där köpte vi även gräs. Sen kom vi tillbaka till hotellet och då vart det en riktig snöstorm. Pjäxor och overall och allting på. Det var ett jävla kalas. Hade det funnits kameror på hotellet där vi bodde sen hade programmet definitivt haft fler tittare.

Tofflor i julklapp? Bloggerskan Kissies pojkvän, en ung, hunkig Magalufbartender har blivit "värsta toffeln" under sitt förhållande med Kissie. Vad är det man säger – män är som tofflor, okej att sätta på hemma men inget man tar med sig ut?

Strippstädning. En av Sveriges mest kända och nygifta skandalkvinnor, känd från en dokusåpa som snart på nytt är aktuell, ska tidigare ha ägnat sig åt en explicit helgsyssla – enligt en källa till Nyheter24 städade kvinnan naken framför sin make och hans vänner – endast iklädd högklackat. För besväret ska hon ha fått 10 000 kronor.

 

Har du hört något spännande skvaller som du vill dela med dig av? Tipsa i så fall oss på angivarna@nyheter24.se