Söndag 16 Maj
Stockholm

Innelistan

Kissie.
1 av 5
Kissie. Foto: Faksimil.
Magnus Hedman njuter av livets goda.
2 av 5
Magnus Hedman njuter av livets goda. Foto: Screenshot från videon som cirkulerade från Hedmans efterfest.
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Nyheter24:s Quetzala Blanco punktmarkerar veckans hetaste kändisar – och de som är totalt iskalla.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1 (ny) Magnus Hedman Magnus Hedman – Sveriges finaste bad boy nummer ett – är ständigt aktuell. Nu ska hans händelserika liv bli teveshow.

2 (ny) Kissie Glöm prataomdet – det verkar som att Kissie är sugen på att dra igång en abortdiskussion med en "helig katolik" i sin blogg. "Du kan tyvärr fetglömma det, jag skulle inte tveka en sekund att “döda” ett barn om jag hade ett i magen nu!", skriver hon.

3 (ny) Per Lärnström Per Lärnström blir programledare för Parlamentet. Smart av tv4, nu kanske det här programmet kan bli roligt på riktigt och inte så där tourettes-styltigt som det annars är.

4 (ny) Andreas Kleerup Kommer för alltid vara min idol efter hans beef med Swedish House Mafia. Modigt och stort – typ musikens motsvarighet till #prataomdet.

5. (ny) Tityo Det är fruktansvärt befriande med någon som vågar tacka nej till töntiga Så mycket bättre. Anledningen? "Jag pallar inte sitta och kramas i tv i två månader".

UTE:

Alla i Let's Dance Åh herrefucking gud vad tråkigt Let's Dance verkar bli. Vem vill se samma gamla avdankade Tv4-Rolodex-namn dansa runt till ett husband som låter som hemorrojder?

Lotta Engberg Stoppa snuskskämt? Please. Lotta är lika torr som gammal julvört.

Kommentera
Kopiera länk
Dela