Torsdag 24 Jun
Stockholm

Eltons bebis bor i egen lya med två nannys

Elton John.
1 av 2
Elton John. Foto: All Over Press
Elton John.
2 av 2
Elton John. Foto: All Over Press

Elton John nöjer sig med att bo vägg i vägg med sin son.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Elton John, 63, och hans pojkvän David Furnish har anlitat en toppdesigner som ska piffa till deras lyxlägenhet i New York. Trots att arbetet med lägenheten ännu inte är klart bor Eltons åtta dagar gamla son Zachary redan i lägenheten – men inte med Elton och David, utan med två stycken barnflickor som tar hand om honom dygnet runt.

Enligt källor till The Mail köpte Elton och David två lägenheter precis bredvid varandra för flera år sedan. Alla trodde då att paret skulle slå ut dörren mellan lägenheterna för att få mer utrymme – men nu står det klart att den mindre lägenheten var till för parets barn och barnflickor.

– Det verkar lite skumt att göra så här när man väntat och längtat så mycket efter ett barn. Men det kanske ger svar på frågan 'vad ger man ett barn som allt', jo en egen lägenhet så klart, säger en källa enligt Celebitchy.

På juldagen år 2010 föddes Eltons son Zachary Jackson Levon Furnish-John av en surrogatmamma i Kalifornen.

– Vi är överväldiga av lycka vid det här speciella tillfället. Zachary är frisk och mår jättebra, och vi är väldigt stolta och glada föräldrar, hälsade paret då.

Vägen till föräldraskap för Elton och David har varit lång. År 2009 nekades paret adoption av ett HIV-positvt barn från Ukraina.

Kommentera
Kopiera länk
Dela