Elton John.
1 av 2
Elton John. - Foto: All Over Press
Elton John.
2 av 2
Elton John. - Foto: All Over Press

Eltons bebis bor i egen lya med två nannys

Elton John nöjer sig med att bo vägg i vägg med sin son.


Elton John, 63, och hans pojkvän David Furnish har anlitat en toppdesigner som ska piffa till deras lyxlägenhet i New York. Trots att arbetet med lägenheten ännu inte är klart bor Eltons åtta dagar gamla son Zachary redan i lägenheten – men inte med Elton och David, utan med två stycken barnflickor som tar hand om honom dygnet runt.

Enligt källor till The Mail köpte Elton och David två lägenheter precis bredvid varandra för flera år sedan. Alla trodde då att paret skulle slå ut dörren mellan lägenheterna för att få mer utrymme – men nu står det klart att den mindre lägenheten var till för parets barn och barnflickor.

– Det verkar lite skumt att göra så här när man väntat och längtat så mycket efter ett barn. Men det kanske ger svar på frågan 'vad ger man ett barn som allt', jo en egen lägenhet så klart, säger en källa enligt Celebitchy.

På juldagen år 2010 föddes Eltons son Zachary Jackson Levon Furnish-John av en surrogatmamma i Kalifornen.

– Vi är överväldiga av lycka vid det här speciella tillfället. Zachary är frisk och mår jättebra, och vi är väldigt stolta och glada föräldrar, hälsade paret då.

Vägen till föräldraskap för Elton och David har varit lång. År 2009 nekades paret adoption av ett HIV-positvt barn från Ukraina.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.