Söndag 20 Jun
Stockholm

Bagge är skräckslagen inför Let's Dance

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

På fredag äntrar juryesset Anders Bagge dansgolvet i säsongsstarten av Let's Dance, och det verkar nu som att premiärnerverna gör sig påminda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Let's Dance 2011

Let's Dance är nu inne i sin sjätte säsong, och på fredag den 7 januari sänds säsongspremiären. I år tävlar följande kändisar:

Björn Ranelid
Hannah Graaf Karyd
Alexander Rybak

Tina Thörner
Andreas Weise
Jessica Andersson
Frank Andersson

Alexandra Pascalidou
Anders Bagge
Helena Lundbäck
Figge Norling
Denise Rudberg

På fredag går skartskottet till Let's Dance 2011, där namn som Alexander Rybak, Alexandra Pascalidou och Björn Ranelid kommer synas. Även Idol-juryns Anders Bagge, 42, kommer dansa in i de svenska vardagsrummen, tillsammans med danspartnern Cecilia Ehrling, 26.

Ehrling har tidigare vunnit Let's Dance två gånger - med brottaren Martin Lidberg år 2007 och E.M.D-sångaren Mattias Andréasson i fjol. Men nu är det alltså dags att ta sig an "projekt Bagge".

– Det går bara bra att dansa med Bagge, även om man får piska på honom lite för att han ska göra det man vill. Mina tidigare danspartners har varit varit väldigt duktiga, men det viktigaste är att lyfta fram de bästa dansegenskaperna hos varje person, säger Ehrling till Nyheter24.

Vad är Bagges största fördel på dansgolvet?

– Att han har dansen naturligt i kroppen. Sen har vi väldigt roligt ihop också, för han är verkligen en glad och charmig prick.

Anders Bagge har tidigare berättat om sin scenskräck och den panikångest han lider av - något som drabbade honom under inledningen av Idol-tiden. När han nu ska äntra dansgolvet blir nerverna återigen påtagliga.

– Det som kommer bli allra svårast på fredag är att tygla Anders nervositet. Han tycker ju att det är oerhört läskigt. Han säger hela tiden hur rädd han är inför att gå ut på scenen, särskilt eftersom han själv är van vid att sitta bakom jurybordet och slippa bli bedömd, säger Cecilia Ehrling till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela