Stockholm

Alexandra Nilsson - från Alexandra till Kissie

1 av 3
2 av 3
3 av 3

I andra delen av Nyheter24:s artikelserie om några av Sveriges största bloggerskor får vi följa Alexandra "Kissie" Nilsson. Missa inte resterande artiklar under veckan.


Läs mer
Fakta

Namn: Alexandra Barbara Nilsson.

Född: 18 april 1991.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 1 130 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.kissies.se.

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Alexandra "Kissie" Nilsson.

Alexandra "Kissie" Nilsson har, med över en miljon läsare i veckan, Sveriges mest besökta blogg.

Med sin kontroversiella och ständigt provocerande stil har hon lyckats skapa sig ett stort namn i den stormiga bloggvärlden.

Men vem är egentligen Alexandra bakom bloggen, och hur har hon förändrats under åren? Nyheter24 har kartlagt hennes liv som bloggare.   

Typiskt blogginlägg i dag

"Hmm...Äta barnmat som diet..? Barnmatsburk = ca 70 kalorier. Hmm.. Någonting jag kanske ska börja med, från och med imorgon!  För batningspillerna jag går på nu gör så man blir mätt av typ minst lilla, så jag funderar hela tiden över “vad har minst kalorier”..? Behöver ju inte oroa mig så mycket över hur “mättande” det är för det gör ju pillerna åt mig! Skönt.." (15-01-2011)
 

Typiskt blogginlägg år 2009

"Haha förstår inte varför alla biffiga karlar glor på mig varje gång jag kommer in i gymmet..? För att jag är blond, smal och har stora bröst? Ja, det var det jag trodde men nu börjar till och med min tränare Sid tröttna på mina outfits på gymmet haha! Sexy-by-sweden-byxor, byxor med vingar på, vita linnen som jag lyckas få genomskinliga pga svett eller vattenflaskan osv osv..." (30-12-2009

Alexandra innan bloggen

– Innan bloggen var jag klassens emo. Jag var en rockbrud som var jättetyst och satt lite för mig själv. Bloggen har verkligen hjälpt mig att våga synas och ta för mig, säger Alexandra till Nyheter24.

Den "riktiga" Alexandra

Enligt Alexandra själv är "Kissie" en roll hon går in för enbart i bloggen, och att människan bakom är en helt annan person.

– I början var bloggen 100 procent skådespeleri, men nu känner jag att det är tråkigt att inte kunna säga vad jag som person tycker och känner. Idag är det mycket mer jag på riktigt i bloggen, vilket vissa nog har märkt.

Såhär skrev hon i bloggen i november 2009:

"Jag har lovat min manager att visa “mitt riktiga” jag här i bloggen..

Jag har ju frågat er förut om ni skulle vilja läsa min blogg, om jag inte provocerade. Och förvånande nog sa dom flesta JA..?! Jag som trodde att ni gillade att läsa om maten jag “spyr upp” och mina korkade chail-latte-dieter..? Och inte för att glömma mitt tjat om min rosa mjukisdress..

Jag har kanske fortfarande varit kaxig men come on, thats who I am.. Men samtidigt är jag så mycket mer, jag är rolig, är ödmjuk, går inte bakom ryggen på folk, snäll, pratglad och jag är lätt att vara med.

Framför allt är jag inte som jag är i bloggen, det är ju en “roll”. Sen om folk tycker att det är fegt är det upp till er, I don’t care." (20-11-2009)

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.