1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Alexandra "Kissie" Nilsson - vänner och fiender

Nyheter24 har koll på Alexandra "Kissie" Nilssons bästa vänner och mest hatade fiender.


Fakta

Namn: Alexandra Barbara Nilsson.

Född: 18 april 1991.

Bor: Stockholm.

Antal besökare: Enligt Bloggportalens statistik ca 1 130 000 per vecka.

Aktuell: Med bloggen www.kissies.se.

Under en månad kartlägger Nyheter24 några av Sveriges största bloggerskor. Den här veckan ägnar vi åt Alexandra "Kissie" Nilsson.

Alexandra "Kissie" Nilsson har under flera år figurerat som Sveriges mest provocerande bloggerska, och på hennes blogg har flera vänskaper beskrivits och minst lika många hårda ord riktats mot diverse "fiender". 

Vänner

Många ansikten har genom åren synts i Alexandras blogg, men idag är det en särskild trio som står henne närmast.

– Mina bästa vänner idag är Sara, Bella och Musse, förklarar hon för Nyheter24.

Det ryktades under en period om att vännen Musse och Alexandra tidigare var ett par - ett rykte som snabbt dementerades av bloggerskan.

– Nej, jag var aldrig tillsammans med Musse för honom lärde jag känna när jag var runt 15-16 år, och i den åldern var jag inte intresserad av killar faktiskt. Vi försökte dock att vara tillsammans men det blev fel, haha blev en puss på munnen och sen blev det ingenting mer!

Isabella "Bella" Craftman fick på sin blogg frågan om hur hon kunde vara vän med Alexandra, då frågeställaren menade att hon var den "hemskaste på jorden" och att hon "blir ledsen när hon ser henne".

Bella gick själv in i debatten med full styrka, och försvarade sin vän Alexandra såhär:

"Nu ska du lyssna jävligt noga ditt missfoster! VEM FAN ÄR DU OCH SÄGA ATT HON ÄR HEMSK?! känner du henne? nej de gör du inte men de gör jag! Är ni alla så dumma i huvuder och tror verkligen att om alexandra var så hemsk som alla tror, skulle hon ha några vänner då?! NEJ! Men nu har hon många fina vänner. Guess why? FÖR HON ÄR EN BRA VÄN. Hon är en av dom finaste jag har. Hur har du tänkt nu att sitta och skriva att alexandra är hemsk när hon i själva verket är UNDERBAR! håll käften och dränk dig själv eller något, och stick från min blogg!" (2010-11-27)
 

"The burn book"

I sann Mean Girls-anda har Alexandra och kompisen Bella skapat en så kallad "Burn Book", där de skriver ner namn på människor de hatar, och händelser som involverar dessa personer.

I december 2010 skrev Kissie bland annat:

"Äckligare jävla stalker och uppmärksamhetssökande fitta får man fan i mig leta efter. Jag svär att jag kommer --- om jag ser henne."

 

"Kissies new BFF"

Under sommaren år 2009 anordnade Kissie en tävling på sin blogg, vilken gick ut på att hon skulle hitta sin nya bästa vän.

Ansökningarna fullkomligt haglade in, och efter flera deltävlingar och motiveringar som "Jag ser mig själv som en mänsklig Barbie, dock med en personlighet & inte är gjord av plast" och "En dag på stan utan ett klädesplagg med sig hem, det finns inte i min värld" lyckades 14-åriga Amanda - som tävlade med signaturen "Barbie bunny" - kamma hem segern.
 

Fiender

– I verkligen livet har jag inga fiender, men det är klart att det är lite fighter mellan bloggarna. Skulle man däremot träffas i verkliga livet så är det ingen som vågar säga eller göra något, utan alla fejkler och hälsar på varandra.

– Just av den anledningen försöker jag försöker hålla mig borta från att umgås med bloggare, säger Alexandra till Nyheter24.

Är det svårt att träffa nya vänner och känna tillit till dem?

– För mig är det väldigt svårt att lita på människor - jag litar inte på någon. Främsta anledningen till det är nog en tjej som jag lät vara kompis med mig ett tag, men som sedan gjorde om sin egen blogg till en skvallerblogg om mig, där hon berättade allting. Hon gjorde så att jag fortfarande är väldigt försiktig med vad jag berättar för människor i min närhet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.