Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anders Bagge ute ur Let's Dance 2011

- 28/01/2011, 22:55 -
1 av 4

EEROBILD/All Over Press

2 av 4

Henrik Montgomery / SCANPIX

3 av 4

Patrik Österberg/All Over Press

4 av 4

Patrik Österberg/All Over Press

I den fjärde fredagfinalen av Let's Dance 2011 tvingades musikproducenten Anders Bagge och danspartnern Cecilia Ehrling lämna tävlingen. 

Under fredagskvällen avgjordes den fjärde delfinalen i Let's Dance 2011, och det tredje paret fick lämna tävlingen.

Denna gång föll nitlotten - efter att jurypoängen och tittarrösterna sammanställts - på Anders Bagge och hans danspartner Cecilia Ehrling.

– Jag tror att jag inte har utvecklats tillräckligt fort. Det är nog mitt eget fel att jag åkte ur, säger Anders Bagge efter sändningen.

– Jag känner mig som en riktig förlorare, speciellt eftersom Cecilia har vunnit tävlingen flera gånger tidigare, fortsätter han.

Efter dansparets pasodoble, som av juryn skrapade ihop 15 poäng, svek tittarna, och paret tvingades alltså att lämna årets Let's Dance-säsong som tredje paret ut.

Juryns Tony Irving menar att Bagges sorti ur tävlingen är en stor överraskning.

– Anders Bagge är en riktigt ödmjuk och trevlig kille, och jag förväntade mig inte alls att han skulle åka den här veckan. Jag förstår inte varför folk inte ringde, men de trodde nog att han redan satt säkert, säger han till Nyheter24.

För tredje veckan i rad tvingades journalisten Alexandra Pascalidou upp i duellen, men för första gången under säsongen åkte en manlig deltagare ut ur tävlingen, efter att Hannah Graaf och Denise Rudberg tidigare har lämnat programmet.