Söndag 26 Sep
Stockholm

Bert Karlsson till Nyheter24

Daniel Paris Afshinnejad.
1 av 6
Daniel Paris Afshinnejad. Foto: Nyheter24
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Skivbolagsdirektören och åsiktsmaskinen Bert Karlsson är ny bloggare och krönikör på Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bert Karlsson är ny videobloggare och krönikör på Nyheter24.

– Det är så mycket jag vill säga och det får jag möjlighet att göra i och med den här bloggen. Det passar mig perfekt. Jag kan mycket om spelet bakom Melodifestivalen och vågar prata om det, säger Bert Karlsson.

Och Bert Karlsson levererade direkt. I sitt blott andra videoinlägg tog han bladet från mun och förklarade vad han tyckte om Dilbas agerande inför årets Melodifestival.

– Jag hoppas att hennes omoraliska uppträdande inte lönar sig, säger han bestämt i inlägget.

Han lovar att fortsätta blogga i samma orädda anda.

– Det är med skräckblandad förtjusning vi välkomnar en av Sveriges mesta tyckare till oss. Vi storsatsar inför Melodifestivalen och Bert kommer givetvis att vara en vital del av vår bevakning, säger nöjeschef Pascal Engman.

Bert Karlsson ingår också i Nyheter24:s expertpanel under Melodifestivalen.

Där finns också riksdagsledamoten Fredrick Federley, superbloggaren och Ung & Bortskämd-vinnaren Daniel "Paris" Afshinnejad och Melodifestivalmeriterade sångerskan Caroline Jönsson.

Melodifestivalkrönikör blir Alexandra ”Kissie” Nilssons bror, bloggaren Peter Nilsson, som tidigare samarbetat med Nyheter24 under supersuccén Kenza & Tyra show.

– Det är en brokig skara schlager-entusiaster vi samlat, det ska bli väldigt spännande att följa dem i deras arbete, säger Pascal Engman.

Besök Bert Karlssons blogg här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela