Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lady Gagas nya monsterlook - horn i pannan

- 16/02/2011, 11:14 -
1 av 2

All Over Press

2 av 2

All Over Press

Sångerskan dök upp på galan med djävulshorn i pannan och ryktet om att hon opererat sig har nu spridit sig som en löpeld.

Superstjärnan Lady Gaga vann i helgen hela tre Grammys under Grammy Awards - och skapade stora rubriker genom att anlända till galan i ett ägg.

Men trots att hennes vågade och extrema styling alltid får allmänheten att höja på ögonbrynen var det inte sångerskans entré som fick mest uppmärksamhet på galan. Gaga dök nämligen upp med horn i pannan, på kindbenen och på axlarna.

När hon några dagar senare gästade The Tonight Show med Jay Leno satt hornen fortfarande kvar. Hennes pressagent har dock vägrat att svara på om Lady Gaga opererat in hornen - eller om de bara klistrats fast.

Nu skvallras det flitigt om sångerskan i Hollywood och många tycker att stjärnan spårat ur totalt. I en ny intervju uppger Gaga att hon gärna röker gräs när hon ska skapa ny musik och även under besöket hos Leno verkade hon vara förvirrad och ha svårt att orientera sig.

Vad tycker du om Gagas nya look? Klicka på pilarna i bildspelet och avgör själv!

Lady Gaga gästar Jay Leno med horn i ansiktet: