1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Lady Gagas nya monsterlook - horn i pannan

Sångerskan dök upp på galan med djävulshorn i pannan och ryktet om att hon opererat sig har nu spridit sig som en löpeld.


Superstjärnan Lady Gaga vann i helgen hela tre Grammys under Grammy Awards - och skapade stora rubriker genom att anlända till galan i ett ägg.

Men trots att hennes vågade och extrema styling alltid får allmänheten att höja på ögonbrynen var det inte sångerskans entré som fick mest uppmärksamhet på galan. Gaga dök nämligen upp med horn i pannan, på kindbenen och på axlarna.

När hon några dagar senare gästade The Tonight Show med Jay Leno satt hornen fortfarande kvar. Hennes pressagent har dock vägrat att svara på om Lady Gaga opererat in hornen - eller om de bara klistrats fast.

Nu skvallras det flitigt om sångerskan i Hollywood och många tycker att stjärnan spårat ur totalt. I en ny intervju uppger Gaga att hon gärna röker gräs när hon ska skapa ny musik och även under besöket hos Leno verkade hon vara förvirrad och ha svårt att orientera sig.

Vad tycker du om Gagas nya look? Klicka på pilarna i bildspelet och avgör själv!

Lady Gaga gästar Jay Leno med horn i ansiktet:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.