Ann Wilson.
Ann Wilson. - Foto: Göran Granlund/All Over Press Sweden

Let's Dance-domaren akut opererad

Ann Wilson drabbad av blodförgiftning.


Let's Dance-domaren Ann Wilson, 42, vårdas just nu på sjukhus. Hon har råkat ut för en blodförgiftning och opererades tidigare i veckan. Hon äter antibiotika och smärtstillande och kommer bli helt återställd efter blodförgiftningen. Däremot kan Ann nu missa morgondagens Let's Dance.

– Eftersom det här hände i förrgår skulle jag säga att det är osannolikt att hon är med i morgon. Hon vill vara med, Ann är en extremt ambitiös människa. Men det är också upp till oss som kanal att ta vårt ansvar och se till hennes hälsa först och främst, säger producent Magnus Karlsson Lamm till Nöjesbladet.

/
Senaste nytt

"Baldur's gate 3" blev årets spel

1 timme sedan

"Reacher"-skaparen pensioneras – men inte serien

3 timmar sedan
Med fler än 200 miljoner sålda böcker är Lee Child en av världens mest säljande författare. Men nu har han gått i pension. Böckerna om Jack Reacher kommer i fortsättningen att skrivas av Childs bror Andrew.

Rapparen Kodak Black gripen – igen

igår 22:00
Den amerikanske rapparen Kodak Black har gripits av polisen – igen. Den här gången har han gripits misstänkt för innehav av kokain i södra Florida.

Därför var Tove Dalsryd inte med och firade i finalavsnittet av Robinson 2023

igår 21:30
Pelle Lilja vinner Robinson 2023 med buller och bång. I sista avsnitten kallas läkare in då Pelle svimmade av men strax efter firades han av de andra deltagarna som tog sig till finalveckan.

Det ska Pelle Lilja göra för pengarna han vann i Robinson 2023

igår 21:06
Pelle Lilja vinner Robinson 2023. Nu berättar han för Nyheter24 vad han ska göra med vinstpengarna.

Dramatiska scener utspelar sig när Pelle Lilja vinner Robinson 2023

igår 21:00
Det var under torsdagskvällen det avgjordes. Pelle Lilja vinner Robinson 2023 och det blev sannerligen under dramatiska former.