Måndag 19 Apr
Stockholm

Innelistan: Stockholm

Andreas Kleerup och Joel Magnusson i Me and My Army.
1 av 7
Andreas Kleerup och Joel Magnusson i Me and My Army. Foto: Pelle T Nilsson
2 av 7
Mikael Persbrandt.
3 av 7
Mikael Persbrandt. Foto: Maja Suslin / SCANPIX
4 av 7
Alexandra Nilsson.
5 av 7
Alexandra Nilsson. Foto: EEROBILD / All Over Press
6 av 7
Alexandra Pascalidou.
7 av 7
Alexandra Pascalidou. Foto: BERTIL ERICSON / SCANPIX

Nyheter24:s Quetzala Blanco har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Stockholm den här veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Vanessa Falk Nu finns hennes singel Private Party Spotify. Om det är den sexigaste låten sedan Born Slippy? U bet. Om Vanessa är årets stjärnskott och det knappt hunnit bli vår? Japp, det stämmer visst också.

2. Micke Persbrandt Persbrandt har stått med pulsklocka och flåsat i varenda kvällstidning de senaste veckorna. Han har gått ner 13 kilo, tränar som en idiot inför rollen som Carl Hamilton och hans film Hämnden kan vinna en Oscar på söndag.

3. Me and My Army Läs min intervju med Andreas Kleerup och Joel Magnusson här, och lyssna på bandets favoritlåtar på deras Spotify här.

4. Alexandra Pascalidou Jag har ju ingen teve så jag har inte sett hennes skills i Let's Dance, men jag har förstått så mycket som att Alexandra är lika envis som Black Swan och det borde ju faktiskt garantera henne en vinst i Let's Dance.

5. Måns Zelmerlöw Måns blev i veckan klar som ny programledare för Allsång På Skansen. Och lika förutsägbart och punktligt som ett brev på posten och lika fantasilöst som Kissies diet så kom det så klart en massa frustande gnäll om att "det bara är män" som får toppjobben. Vad ska Måns göra för att pleasa alla? Byta kön? Bli hermafrodit?

Ute:

Kissie Alltså, bara för att man går på en diet på barnmat så behöver man ju inte bete sig som ett spädbarn med kolik?

Kommentera
Kopiera länk
Dela