Matilda Andersson.
Matilda Andersson. - Foto: Nyheter24

Innelistan: Malmö

Modettes och Nyheter24:s Matilda Andersson har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Malmö den här veckan.


Matilda Andersson

Matilda Andersson är modebloggerska bosatt i Malmö.

Besök hennes blogg här.

 

Inne

Redfellas

Nu i dragkampen mellan vinter och vår behöver vi alla fylla på C-vitamin förrådet för att klara oss tills solen tittar fram. Vad är då bättre än ett stopp på Redfellas med massor av härliga fruktsmoothies och juicer? Som vi har längtat!

 

Laidback Luke

I kväll gästas Slagthuset av ingen mindre än mannen bakom låtar som Leave the world behind och Show me love. Gissar på att hela stället kommer sättas i gungning, och det kan man ju inte missa! Själv ska jag dit, ses vi där?

 

Tove Styrke

Även om denna sångfågel härstammar så långt ifrån Malmö vi kan komma får hon ändå en plats på min lista. Anledningen är att hon den 17 mars tar Malmö med storm! Staden står med öppen famn och välkomnar.

 

Sol

När solen sprider sitt sken över Malmö och termometern visar plusgrader är du inte ensam om att kasta dunjackan och ropa vår! Nu ber vi till vädergudarna att solen och plusgraderna stannar kvar så vi kan få njuta av vår efterlängtade vår.

 

Humana

Malmö, second hand butikernas stad har ännu en pärla som platsar på listan. Denna butik, belägen på Möllevångsgatan, har allt en shoppingälskare kan tänka sig. Snygga second hand plagg till de perfekta andrahandspriserna. I min garderob går det att hitta många fynd från Humana.

 

Ute

Kollektivtrafiken

Frågan är varför ens göra upp tidtabeller när de ändå inte ska hållas. Antalet minuter jag totalt väntat på sena bussar i detta ruskiga väder vill jag inte ens summera

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan: Malmö
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.