Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Rickard vill bli kung på Stureplan - får nobben

1 av 4

EEROBILD/All Over Press Sweden

2 av 4

EEROBILD / All Over Press

3 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

4 av 4

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Nöje | 17/03/2011 13:56

Stureplansbloggerskan och nattklubbsprofilen, Rebecca Simonsson, har mottagit ett annorlunda erbjudande. Big Brother-Rickard erbjuder sig att göra "kaos" med hennes nattklubb, Hell's Kitchen.

Rickard Andersson, 27, uppges vara sjukskriven och har svårt att hantera stress efter den psykos han drabbades av i Big Brother-huset. Det hindrar honom inte från att leta framtida jobb. I ett mejl till Stureplansprofilen och nattklubbschefen, Rebecca Simonsson, erbjuder han sig att gästa hennes klubb Hell's Kitchen. Eller, som han själv skriver i ämnesraden på mejlet:

"Big Brother 2011´s egna Dj Rickard är redo att ta Sverige med storm med att göra KAOS på just din nattklubb!".

– Jag kunde, enligt mailet, också boka olika paket där han antingen spelar "house och Rnb", eller ett paket där man kan få med hans tjej Ebba på köpet som någon slags värdinna, skriver Rebecca Simonsson på sin blogg.

Dessvärre verkar det inte bli någon spelning för Rickard den här gången. Rebecca Simonsson verkar inte ha nappat på Big Brother-profilens erbjudande.

– Försöker han fiska pengar genom att vara "för sjuk för att jobba", eller är det enbart media han vill åt? Vilket som. Vidrigt, skriver Rebecca Simonsson.