Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Timberlakes otrohet förstörde förhållandet

- 17/03/2011, 19:58 -
1 av 2

Markus Schreiber/AP/Scanpix

2 av 2

Steven Senne/AP/Scanpix

Jessica Biel och Justin Timberlake har gått genom mycket gällande otrohetsrykten och det var därför de valde att gå separata vägar.

Justin Timberlake och Jessica Biel har varit ett par sedan 2007. Det har ryktats om otrohet efter otrohet av Timberlake, och han har även setts träffa Mila Kunis väldigt ofta. Förhållandet var ostadigt och de valde att gå separata vägar.

Kunis säger att hon inte vill ha någonting med honom att göra då hon inte vill bli känd som den andra kvinnan, som Angelina Jolie (då Kunis spelar in en film med samma roll som Jolie gjort tidigare).

Celebitchy listas några av alla otrohetsanklagelser som Timberlake fått mot sig.  Han har, enligt flera källor, använt alla knep i boken för att kunna ta hem tjejer från nattklubbar utan att någon skulle märka det.

Flera kvinnor har kommit fram och sagt att de haft en affär med honom, och han ska även ha försökt få både Rihanna och Ciara på fall.

Biel har endast stannat kvar i förhållandet för att det aldrig funnits riktig bevisning på att Timberlake varit otrogen, annars skulle hon lämnat honom direkt.