Måndag 19 Apr
Stockholm

Innelistan: Stockholm

1 av 7
Cecilia Forss.
2 av 7
Cecilia Forss. Foto: EEROBILD/All Over Press
Alexander Bard.
3 av 7
Alexander Bard. Foto: Marko Säävälä/Scanpix
Rickard Andersson och Ebba Berglund.
4 av 7
Rickard Andersson och Ebba Berglund. Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Mikael Persbrandt.
5 av 7
Mikael Persbrandt. Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
6 av 7
7 av 7

Nyheter24:s Quetzala Blanco har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Stockholm den här veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Mikael Pesrbrandt Var f*n befann jag mig den 16 januari!? Och vad gjorde Persbrandt på Soap Bar? Han är ju 100 % klass. Och varför åker man a l l t i d dit första gången man prövar något? Trist att vi lever i ett snutsamhälle. Aja.

2. Niclas Frisk Niclas Frisk är ett låtskrivargeni. Såg honom köra sina nya låtar på en fest för några veckor sedan och både Catch 22 och Zombified osar Rolling Stones, Dr John, Lisa Fisher-körer och alltid med Niclas popsnille inslaget i varenda ackord, refräng och textrad. Lyssna här.

3. Alexander Bard Men förstår ni vad skönt det ska bli att slippa muppen Andreas Carlsson i Idoljuryn? Gud han är SÅ töntig. Tror ni mig inte så måste ni ju titta på den här filmen där han pratar om sin eh, roman?. Alexander Bard kommer i vilket fall få Simon Cowell att framstå som en syokonsulentkärring på valium. Alexander Bard kommer att skriva svensk tevehistoria.

4. Jonas Hallberg Jag har ju tyvärr fortfarande ingen teve men Jonas Hallbergs stylistshow på Tv3 känns som ett måste ändå. Intervjuade honom tidigare i veckan och vem kan inte göra annat än att älska en kille som säger "I hate second hand! Loppigt!!". Win.

5. Cecilia Forss Såg Cecilia i Skilsmässobaren (den stora baren, reds. anm) på Riche i måndags och hennes starquality är alltså enorm. Även fast hon "bara" är Pär Lärnströms sidekick i Idol så kommer hon att ÄGA Idol. Hm, så är hon inte slagen med fulspö heller. Svenska folket är in for a treat.

UTE:

Big Brother-Rickard Kan inte riktigt smälta att hans mamma är hans manager? Och kallar honom för "stjärna"? Är det Jackson-familjen eller? Varningsklockorna tjuter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela