Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chris Browns vilda utbrott – förstörde tevestudio i raseri

1 av 2

2 av 2

Nöje | 22/03/2011 18:03

Kastade stolar, krossade fönster och flydde från studion utan skjorta.

Hiphopstjärnan Chris Brown skulle gästa teveshowen Good Morning America för att göra reklam för sitt nya album F.A.M.E. Men det blev allt annat än en god morgon.

För det första gick intervjun inte särskilt bra. Chris Brown ville förmodligen prata om inspiration och musik och sitt nya album. Journalisten Robin Roberts hade en annan agenda.

Journalisten Robin Roberts hävdar att Chris Brown godkänt alla frågorna i förväg – ändå blev han sur som ett bi när hans misshandel av ex-flickvännen Rihanna kom på tal, skriver Huffington Post.

Men värre skulle det bli. Chris Brown skulle framföra en låt i teveshowen, men det gick åt pipan. Han blev plötsligt totalt skogstokig och lämnade scenen i raseri.

Chris Brown stormade in i sminkrummet, där skrek han och grabbade tag i en stol som han kastade ut genom fönstret. Enligt TMZ.com flög det ner glasskärvor på 43:e och Broadway.

Personalen och sminkorna på plats blev vettskrämda av stjärnans vilda beteende och kallade genast på säkerhetsvakterna.

När vakterna väl anlände till platsen hade Chris Brown hunnit slita av sig sin skjorta och fly från studion.

Chris Brown uttryckte senare sitt missnöje över det olyckliga debaclet på Twitter.

Ungefär samtidigt sågs hantverkare försöka reparera den trasiga glasrutan, skriver TMZ.com.

VIDEO: Se intervjun med Chris Brown