Fredag 16 Apr
Stockholm

Här är stjärnorna i Jersey Shore

1 av 12
Snooki i silverglittrig klänning.
2 av 12
Snooki i silverglittrig klänning. Foto: All Over Press
3 av 12
4 av 12
5 av 12
6 av 12
7 av 12
8 av 12
9 av 12
10 av 12
11 av 12
12 av 12

Vem är vem i djungeln av hårgelé, spraytans, sexpack, sillisar och Ed Hardy-kläder?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Jersey Shore

Sugen på mer GTL - Gym, Tanning, Laundry? Den tredje säsongen av Jersey Shore har premiär den 27 mars på MTV.

Nicole

Ålder: 22 år

Smeknamn: Snooki

Snooki drömmer om att flytta till Jersey och gifta sig med en äkta guido. Hon rivstartade den första säsongen med en karatefylla – något som höll på göra hennes vistelse kortvarig.

Mike Sorrentino

Ålder: 28

Smeknamn: The Situation

The Situation ser sig själv som guds gåva till kvinnorna och är omåttligt fascinerad av sitt eget sexpack. Den här New Jersey-killen är en riktig player, men även en väldigt duktig kock.

Pauly D

Ålder: 29

Smeknamn: Pauly D

Den här vältränade och rikligt tatuerade discjockeyn från Rhode Island lever sin guido-livsstil till fullo. Pauly fixar looken med tonvis av hårgelé och en ständig solariebränna från sitt eget solarium. Den stenhårda frisyren tar 25 minuter att fixa och för att inte stå utan tar Pauly med en hel väska hårgelé till huset.

Vinnie

Ålder: 22

Smeknamn: Vinnie

Morsgrisen från Staten Island som drömmer om en skådespelarkarriär, men har juridikstudierna som en reservplan. Vinnie lever nära sina italienska rötter och tycker inte att en äkta italienare har solariebränna, läppglans och mängder av hårgelé.

Angelina

Ålder: 23 år

Smeknamn: Ang, Angela

En självupptagen och lat prinsessa på ärten som är stolt över sina naturliga former. Angelina hatar att jobba, men älskar att skälla ut såväl killarna i huset som tjejerna de drar med hem. Angelina har redan lämnat huset två gånger och har nog gjort sitt i Jersey Shore.

Ronnie

Ålder: 24 år

Smeknamn: Ron, Ronnie

Muskelpaketet från Bronx som kom till huset med en regel: ”Don’t fall in love in Jersey Shore”. Redan i början av första säsongen föll han pladask för Sammi och inledde ett minst sagt komplicerat förhållande. Dramatiken kring paret tycks aldrig upphöra och fortsättning följer i tredje säsongen.

Jenni

Ålder: 24

Smeknamn: Jwoww

Grafisk designer och klubbtjej från Franklin Square som gav sig själv ett par nya bröst i för tidig 21-årspresent. En present hon gärna visar upp för att fånga killarnas intresse.

Sammi

Ålder: 23

Smeknamn: Sweetheart

Sammi är en fotbollstjej från New Jersey som roas av att krossa Guido-hjärtan på löpande band. Hon kallar sig själv Guidette och killar som inte är guidos gör sig icke besvär. Sammi drar omedelbart till sig intresse från ett par av killarna i huset, där Ronnie drar det längsta strået...

Deena

Ålder: 23 år

Snookis bästis Deena har tagit Angelas plats i huset, men det vet inte resten av gänget om. Givetvis bäddar det för mer drama än någonsin. Klarar huset av mer än en Snooki?

Kommentera
Kopiera länk
Dela