1 av 12
- Foto: ALL OVER PRESS
Snooki i silverglittrig klänning.
2 av 12
Snooki i silverglittrig klänning. - Foto: All Over Press
3 av 12
4 av 12
5 av 12
- Foto: All Over Press
6 av 12
- Foto: All Over Press
7 av 12
- Foto: All Over Press
8 av 12
- Foto: All Over Press
9 av 12
- Foto: All Over Press
10 av 12
- Foto: All Over Press
11 av 12
- Foto: All Over Press
12 av 12
- Foto: All Over Press

Här är stjärnorna i Jersey Shore

Vem är vem i djungeln av hårgelé, spraytans, sexpack, sillisar och Ed Hardy-kläder?


Jersey Shore

Sugen på mer GTL - Gym, Tanning, Laundry? Den tredje säsongen av Jersey Shore har premiär den 27 mars på MTV.

Nicole

Ålder: 22 år

Smeknamn: Snooki

Snooki drömmer om att flytta till Jersey och gifta sig med en äkta guido. Hon rivstartade den första säsongen med en karatefylla – något som höll på göra hennes vistelse kortvarig.

Mike Sorrentino

Ålder: 28

Smeknamn: The Situation

The Situation ser sig själv som guds gåva till kvinnorna och är omåttligt fascinerad av sitt eget sexpack. Den här New Jersey-killen är en riktig player, men även en väldigt duktig kock.

Pauly D

Ålder: 29

Smeknamn: Pauly D

Den här vältränade och rikligt tatuerade discjockeyn från Rhode Island lever sin guido-livsstil till fullo. Pauly fixar looken med tonvis av hårgelé och en ständig solariebränna från sitt eget solarium. Den stenhårda frisyren tar 25 minuter att fixa och för att inte stå utan tar Pauly med en hel väska hårgelé till huset.

Vinnie

Ålder: 22

Smeknamn: Vinnie

Morsgrisen från Staten Island som drömmer om en skådespelarkarriär, men har juridikstudierna som en reservplan. Vinnie lever nära sina italienska rötter och tycker inte att en äkta italienare har solariebränna, läppglans och mängder av hårgelé.

Angelina

Ålder: 23 år

Smeknamn: Ang, Angela

En självupptagen och lat prinsessa på ärten som är stolt över sina naturliga former. Angelina hatar att jobba, men älskar att skälla ut såväl killarna i huset som tjejerna de drar med hem. Angelina har redan lämnat huset två gånger och har nog gjort sitt i Jersey Shore.

Ronnie

Ålder: 24 år

Smeknamn: Ron, Ronnie

Muskelpaketet från Bronx som kom till huset med en regel: ”Don’t fall in love in Jersey Shore”. Redan i början av första säsongen föll han pladask för Sammi och inledde ett minst sagt komplicerat förhållande. Dramatiken kring paret tycks aldrig upphöra och fortsättning följer i tredje säsongen.

Jenni

Ålder: 24

Smeknamn: Jwoww

Grafisk designer och klubbtjej från Franklin Square som gav sig själv ett par nya bröst i för tidig 21-årspresent. En present hon gärna visar upp för att fånga killarnas intresse.

Sammi

Ålder: 23

Smeknamn: Sweetheart

Sammi är en fotbollstjej från New Jersey som roas av att krossa Guido-hjärtan på löpande band. Hon kallar sig själv Guidette och killar som inte är guidos gör sig icke besvär. Sammi drar omedelbart till sig intresse från ett par av killarna i huset, där Ronnie drar det längsta strået...

Deena

Ålder: 23 år

Snookis bästis Deena har tagit Angelas plats i huset, men det vet inte resten av gänget om. Givetvis bäddar det för mer drama än någonsin. Klarar huset av mer än en Snooki?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.