Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Innelistan: Stockholm

Lars von Trier har spelat in film i Trollhättan tidigare.
1 av 8

Lars von Trier har spelat in film i Trollhättan tidigare.

Francois Mori/AP/SCANPIX

2 av 8

TV4

Andreas Kleerup är sångare i Me and My Army.
3 av 8

Andreas Kleerup är sångare i Me and My Army.

Pelle T Nilsson

4 av 8

Lykke Li.
5 av 8

Lykke Li.

Plura_Jonsson.
6 av 8

Plura_Jonsson.

Claudio Bresciani / SCANPIX

Mikael Persbrandt.
7 av 8

Mikael Persbrandt.

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

8 av 8

Magnus Liam Karlsson / SCANPIX /

Nöje | 25/03/2011 10:09

Nyheter24:s Quetzala Blanco har koll på vad som är hett och totalt iskallt i Stockholm den här veckan.

1. Plura Det finns ingen man jag respekterar så mycket just nu eftersom han vägrade att medverka i debatten om att det var "för mycket alkohol" i hans matprogram Pluras Kök. Snälla, tror nykterhetsorganisationen att Plura av alla människor ska typ mikrovägsvärma barnmat (Soo Kissie-style) och bjuda på Trocadero?

2. Lykke Li Wounded Rhymes är fortfarande en av årets bästa plattor (well året har ju knappt börjat men ändå) och i sommar gästar hon Peace & Love.

3. Micke Persbrandt Micke borstar av sig mediedrevet som det vore mjäll på en kavaj och delar ut pris på Kampsportsgalan nu på lördag, precis som inget hänt. Win.

4. Lars von Trier Från krasade porslinsfigurer och den bästa filmen under temat hämnd i Dogville via avklippta klitorisar och Lida-tortyr i Antichrist till hans kommande film med arbetstiteln Nymfomanen. Ni hör ju att det kommer bli magiskt.

5. Andreas Kleerup Andreas råkade visst trasha ett hotellrum i Göteborg. Förstår inte varför Gothia Towers inte inser att det är toppen-pr istället för att kräva honom på kaffepengar (70 papp)?

UTE:

Jenny Östergren De här knark är bajs-krönikorna är lika tröttsama som människor som fortfarande rasar mot Kissie och otrohetssajter.

Tony Irving Läser att Tony Irving får en egen pratshow. Jag räknar med att det blir mycket Tony Irving-retorik – delvis lyssna någon minut och sedan överartikulerat och superdramatiskt som en nyutexaminerad från Calle Flygare säga MEN. Slut på showen.