Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kan du Jersey Shore-snacket?

- 25/03/2011, 13:41 -
1 av 6

All Over Press

2 av 6

All Over Press

3 av 6

All Over Press

4 av 6

All Over Press

5 av 6

6 av 6

All Over Press

Vad kallas en tjock ful tjej på krogen? Vad är man om ens hudton är knallorange? Vad kallas frisyren som består av en vägg av hårgelé? Nyheter24 guidar dig till Jersey Shore-gängets slang.

Blow-out = En smärtsamt stel frisyr där bäraren använder sig av sanslösa mängder hårgelé och hårfön för att skapa en vägg av hår.

Busted = En fruktansvärt ful brud.

Creep = Gå ut och ragga upp någon som är totalt redlös.

Guido = Man med orange hudton på grund av överdrivet solande, supertight och väldigt smaklös t-shirt, oftast besatt av träning och att ha en frisyr hög som ett hus. Kan vara av italiensk härkomst men guido-looken är nu så populär att den nått ut till kreti och pleti.

Guidette = Den kvinnliga motsvarigheten till Guido. Lägg även till gigantiska silikonbröst eller en väldigt hm, stor bakdel.

GTL = En akronym för dagens skönhetsritual: Gym, Tan, Laundry. Delvis gymma, sola och kemtvätta.

Grenade = En ganska ful tjej som en kille måste skicka sin wingman på så att hon inte kan sabba den ena killens chanser hos hennes snygga väninna.

Heated = Rosenrasande, aggressiv och förmodligen även i slagsmålsmode.

Hippo = En kraftigt överviktig och ful tjej.

Juiced, juicehead, gorilla = En svintränad kille, som oftast skaffat sig sina jättemuskler med hjälp av anabola steroider.

Pound it out =Ha samlag.

Smush = Ha samlag.