1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

James Dean sexutnyttjad av präst

Det fanns en hemlighet som Elizabeth Taylor vägrade ta med sig i graven – nämligen att James Dean sexutnyttjades som barn.


Den mytomspunna och legendariska skådespelaren James Deans korta liv är mer en legend än strikta fakta. Men han bar på en hemlighet – som han inte delade med sig till någon förutom Elizabeth Taylor, som gick bort den 23 mars 2011.

Nu berättar journalisten Kevin Sessums, som skriver för The Daily Beast, att Elizabeth Taylor delade med sig av Deans hemlighet – med villkoret att Sessums inte fick berätta för någon om den fruktansvärda händelsen förrän Elizabeth Taylor själv hade dött. 

– När James var 11 år gammal och hans mor gick bort, så började han utnyttjas av en präst. Jag tror att det där jagade honom under resten av hans liv. Eller, jag vet att det gjorde det. Vi pratade mycket om det. Under inspelningen av filmen Giant så stannade vi uppe flera nätter och pratade och pratade och det var en av sakerna han berättade för mig, ska Elizabeth Taylor ha sagt, skriver Huffington Post.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

1 timme sedan
Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?