James Dean sexutnyttjad av präst

- 25/03/2011, 17:02 -
1 av 3

All Over Press

2 av 3

All Over Press

3 av 3

All Over Press

Det fanns en hemlighet som Elizabeth Taylor vägrade ta med sig i graven – nämligen att James Dean sexutnyttjades som barn.

Den mytomspunna och legendariska skådespelaren James Deans korta liv är mer en legend än strikta fakta. Men han bar på en hemlighet – som han inte delade med sig till någon förutom Elizabeth Taylor, som gick bort den 23 mars 2011.

Nu berättar journalisten Kevin Sessums, som skriver för The Daily Beast, att Elizabeth Taylor delade med sig av Deans hemlighet – med villkoret att Sessums inte fick berätta för någon om den fruktansvärda händelsen förrän Elizabeth Taylor själv hade dött. 

– När James var 11 år gammal och hans mor gick bort, så började han utnyttjas av en präst. Jag tror att det där jagade honom under resten av hans liv. Eller, jag vet att det gjorde det. Vi pratade mycket om det. Under inspelningen av filmen Giant så stannade vi uppe flera nätter och pratade och pratade och det var en av sakerna han berättade för mig, ska Elizabeth Taylor ha sagt, skriver Huffington Post.