1 av 5
2 av 5
3 av 5
- Foto: CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS
4 av 5
- Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
5 av 5
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press Sweden

Singelliv, skvaller och catfights i Glamourama

Bortskämda brats eller bloggdrottningar? Nu gör supertrion Anna Hibbs, Michaela Forni och Petra Tungården comeback i Glamourama.


Glamourama

Glamourama läggs ut på TV3 Play på måndagar, onsdagar och fredagar med start den 4:e april då det sänds ett dubbelavsnitt.

I kväll gör TV3-serien Glamourama comeback. Stockholms bloggelit Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni är tillbaka i TV3 Play och det blir mycket vitt vin, skvaller, jobb och förmodligen även en hel del män – då alla tre tjejerna under inspelningen av årets säsong var singlar.

Anna Hibbs, 25 år, är nattklubbschef på White Room, Michaela Forni, 21 år, chefredaktör och bloggare på Stureplan.se och Petra Tungården, 23 år, är chefredaktör för modetidningen Bubbleroom.

– Det är kul att vi har fått en andra säsong, det kanske blir som Days of our lives, säger Anna Hibbs om att Glamourama fortsätter i vår.

Varför ska man titta på Glamourama?

— Vi är väldigt bra på att bjuda oss själva, det är förlängningar av våra bloggar. Vi lever ganska roliga liv, vi gör mycket och det är mycket bra snack, säger Anna Hibbs.

Blir det catfights?

- Ja, det är småsaker oftast, man har haft en dålig dag och så säger jag ”jag känner inte att du lyssnar på mig”. Känner jag inte att du respekerat mig så säger jag det. Jag är ganska känslig på så sätt, säger Anna Hibbs.

Vad tycker dina läsare om att du gör Glamourama?

– Det är mest positivt, mina läsare gillar när jag är öppen, det blir aldrig ensidig och torrt. Jag har väldigt många sidor, men det är inte alla man ser, men som förhoppningsvis kommer fram i Glamourama. Jag har ju fått kommentarer som är typ "Men gud du är en jävla pundare, lägg av och ljug" och sånt, säger Anna Hibbs.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!