Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Andreas Weise: "De sa att jag har en len pung"

- 18/04/2011, 08:57 -
1 av 5

EEROBILD/All Over Press

2 av 5

SÖREN ANDERSSON/Scanpix

3 av 5

Simone Syversson/All Over Press

4 av 5

Christian Gustavsson/Kanal 5

5 av 5

Christian Gustavsson/Kanal 5

Inför Andreas Weises medverkan i Filip & Fredriks nya show NittiLeaks var det dags att göra upp gällande gammalt "påhitt och trams".

Idolen Andreas Weise medverkar under måndagskvällen i Filip & Fredriks nya program om det galna nittiotalet - showen NittiLeaks.

– Det var fantastiskt kul att vara med. Men det kändes lite nostalgiskt, eftersom det spelades in i studion vägg i vägg med Idol-studion, berättar Andreas för Nyheter24.

Hur var det att spela in med Filip & Fredrik?

– De är skitsköna, men vi gjorde upp lite. De har nämligen drivit med mig i sin podcast, och sa att jag har en "len pung" och annat påhitt och trams. Så vi skojade en del om det.

Andreas sjunger Mr Bigs stora hit från 1991, "To be with you", i programmet.

– Uppsättningen är åtta körare som jag kallar för Weises änglar, och det blev en väldigt snygg och avskalad version. Får jag säga det själv så gick det väldigt bra när jag sjöng, så det känns skitkul.

Vem var Andreas Weise på nittotalet?

– En grabb som spelade fotboll och innebandy, och var ett riktigt busfrö som sprang runt på skolgården och fördrev tiden. Jag brukade skjuta ballong-slangbella med ärtor på folk. Sådant sysslade vi med.