Lördag 16 Okt
Stockholm

Rosanna Charles: Jag hade 100 000 i skulder

 Jackie Ferm och Rosanna Charles var på plats i huset.
1 av 3
Jackie Ferm och Rosanna Charles var på plats i huset. Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
Jackie Ferm.
2 av 3
Jackie Ferm. Foto: All over press
Rosanna Charles.
3 av 3
Rosanna Charles. Foto: EEROBILD / All Over Press.

I kväll är Rosanna Charles, bloggare, med i Lyxfällan på TV3. Där får hon hjälp att reda ut sitt slösaktiga liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Lyxfällan

Lyxfällan visas i kväll klockan 21:00 på TV3.

Bloggerskan Rosanna Charles lever ett mycket glamouröst liv. Det är lyxfester på Stureplan, svindyra taxiresor och exklusiva restaurangbesök som varje dag förgyller bloggerskans vardag.

Men hennes slösaktiga liv har nått sin gräns. På torsdag kväll är hon med i Lyxfällan för att få hjälp med reda ut sin sargade privatekonomi som består av skulder på 100 000 kronor.

– Jag hade väldigt många onödiga kostnader. Jag röker och åker taxi, går på restaurang. Och så är jag jävligt generös. Jag bjuder ju mina vänner på typ allt, berättar hon för Nyheter24.

Inspelningarna för teveprogrammet var i februari, och tiden i programmet har hjälpt henne på traven.

– Jag hade en skuld som var på väg att gå till kronofogden. Så jag ringde banken och bad om hjälp med en avbetalningsplan, men de vägrade hjälpa till. Men nu har Lyxfällan hjälpt mig med det och det är väl det som har varit skönast. Sen har jag fått lite tips kring hur man kan tänka kring sparande och vad man ska lägga pengar på och sådär.

 

Stressad

Men Rosanna Charles hade inte riktigt kunnat ana vad som väntade i programmet. Hon beskriver inspelningarna som kaotiska och stundtals väldigt påfrestande.

– Jag var jättestressad, säger hon och fortsätter:

– Vi fick jobba på soptipp och grejer. Och så sålde de min teve. I stället fick jag en tjock teve. Då blev jag lite arg.

Hon berättar också att hon inte varit helt lätt att ha att göra med för produktionsteamet.

– Jag tar ju inte direkt kritik och tål inte att någon skriker vad jag ska göra. Jag högg tillbaka väldigt mycket, berättar Rosanna Charles.

Kommentera
Kopiera länk
Dela