"Isabelle Strömberg ser ut som en retuscherad Kissie"

- 04/05/2011, 08:10 -
Per-Robin Gustafsson.
1 av 2

Per-Robin Gustafsson.

Thomas Engström/TV3

Per-Robin Gustafssons Blog Talks har premiär i veckan.
2 av 2

Per-Robin Gustafssons Blog Talks har premiär i veckan.

WeRun

På torsdag har bloggosfärens stora snackis Blogtalks premiär. Programledaren Per-Robin Gustafsson är förväntansfull.

Vad kommer vi att få se i Blogtalks?
– Det vet jag knappt själv. Vi kommer att få se mig när jag intervjuar några av landets främsta bloggare. Nu är jag ju ganska egenkär så det bli nog ganska mycket Per-Robin ändå. Jag är inte den tillbakadragna värden som låter gästen glänsa, jag vill ha lika mycket uppmärksamhet själv.

Kommer vi att få några intressanta, roliga eller knasiga överraskningar?

– Jag har ju inte sett programmet själv än, så jag vet inte riktigt vad som kommer att hända. Men jag tror att det blir allt det där du sa och lite till.

Det är första gången du ska vara programledare?
– Ja, det var väldigt nervöst i och med att man inte alls vet... någonting egentligen. Jag har ju stått mycket på scen, varit med i jätteroliga sammanhang och hållit i olika evenemang men det här var ju on camera. Det var ovant att titta in i kameran och låtsas att man pratar med tittare till skillnad mot när man står på scen och har tittarna framför sig och ser reaktionerna hela tiden. Det var spännande helt enkelt.

Hur är det att intervjua just bloggare?
– Det kan vara väldigt utmanande eftersom de är vana vid att uttrycka sig i skrift. De kanske inte alls känner sig bekväma med att bli filmade och få svara på frågor live till skillnad från bloggen där de kan välja själva vilka frågor de kan svara på. Sedan finns det ju också en utmaning över att hitta en ny vinkel att göra programmet på eftersom bloggare ofta kan ha varit med i liknande program redan.

Känner du någon press över att hitta den vinkeln?
– Jag försöker att inte se på det så allvarligt, det är ju läsarna som ställt frågorna om jag ställer. Jag väljer ju ut det som verkar intressant och roligt så jag känner ingen jättepress direkt. Bloggarnas läsare kommer nog att vilja se programmet ändå om de ändå spenderar tid på att läsa bloggarna. Sedan vill ju alla se mig givetvis.

Vad är det för bloggare du intervjuat då?
– Första avsnittet är Viktor Frisk med. Werun-bloggare och jättesöt, så där fick man hålla fingrarna i styr. Dessie, den stora Desirée Nilsson, unga mamman Micah och Isabelle Strömberg var också med. Isabelle ser lite ut som Kissie när Kissie har retuscherat sina bilder, det är lite kul.

Vad har du för förväntningar på programmet?
– Oj, herregud. Jag hoppas bara på att det blir bra och att det finns någon därute som skrattar åt det.