Söndag 9 Maj
Stockholm

BB-Katerina: Min kille slutade sova för att titta på mig

1 av 2
2 av 2

Big Brothers Katerina Kazelis steg utanför huset och möttes av nyheten att pojkvännen gjort slut. Anledningen? Han hade blivit besatt av hennes liv i huset.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
De är kvar i huset

8 deltagare blev i söndags 7 deltagare. De här är kvar och kan fortfarande vinna.

Simon Danielsson, 29 år
Peter Orrmyr, 33 år
Martin Granetoft, 22 år
Gökhan "Gurkan" Gasi, 26 år
Sara Jönsson, 24 år
Christian Lundgren, 24 år
Madelene Stigsjöö, 25 år

Katerina Kazelis åkte i söndags ur Big Brother efter närmare tre månader i huset. När hon steg utanför portarna så möttes hon av en stor chock. Hennes pojkvän hade gjort slut - och hon hade inte en aning.

– När jag kom ut så förväntade jag mig att mina nära skulle vara där, men det var ingen där att möta mig. Min mamma var så säker på att jag inte skulle åka ut, så hon åkte för en gångs skull inte upp.

– Men när jag frågade var mannen i mitt liv var - han som skulle vara "den rätte" - så var svaret att ingen visste och att han inte hade ringt. Så jag ringde upp och det enda han svarade var: "Jag sover", berättar Katerina för Nyheter24.

 

"Jag gjorde allt han sa"

Vad som fick pojkvännen att bryta upp visade sig vara aktiviteten under de 78 dagar som Katerina var inlåst i Big Brother-huset.

– Han blev för engagerad i programmet, kunde inte sluta titta, satt uppe på nätterna och det blev omöjligt att jobba.

– Jag känner mig jätteorättvist behandlad, för jag gjorde allt han hade sagt åt mig att göra i huset. Jag fick kyssa tjejer men inte killar, och det höll jag, och jag fick inte sova i samma säng som någon. Han sa aldrig att jag inte fick shaka ass och festa. Jag känner mig verkligen backstabbad - av honom och de andra deltagarna.

På frågan om Katerinas ex är en bra kille ges en lång tvekan till svar.

– Nja, han är finkänslig och empatisk, men lite väl svartsjuk. Det blir en stor obalans då, och det fungerar inte.

Har han träffat någon annan tror du?

– Det vet jag inte. När jag frågade honom om det så svarade han bara att jag inte "Hade något med att göra", och att vi hade gått vidare, säger Katerina till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela