Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip bröt ihop efter sexövergreppet

Isabella Löwengrip.
1 av 3

Isabella Löwengrip.

HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Nu bloggar hon dock på som vanligt.
2 av 3

Nu bloggar hon dock på som vanligt.

Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Men hon är fortfarande skakad efter övergreppet som skedde för snart tre år sedan.
3 av 3

Men hon är fortfarande skakad efter övergreppet som skedde för snart tre år sedan.

ALL OVER PRESS

Nöje | 11/05/2011 07:41

När Isabella "Blondinbella" Löwengrip åkte till Italien hade hon förväntat sig avkoppling och en skön semester med sina vänner. Men resan slutade i tragedi.

Allting började bra. Isabella "Blondinbella" Löwengrip och hennes tre vänner reste i juli 2008 till Italien. Kompisgänget förväntade sig en solfylld semester med avkoppling som huvudfokus. Givetvis var fest också ett ständigt återkommande inslag.

På en klubb i Rimini, där vännerna bodde, hamnade de på en klubb där medelåldern var något högre än tonårstjejernas egna.

 

Behandlades som prostituerade

40-åriga män rörde sig på dansgolvet, slickade sig runt munnen och juckade i luften i hopp om att tjejerna skulle nappa på de sexuella inviterna. Men icke, de äcklades - men bestämde sig ändå för att ge festkvällen en chans och fortsatte.

– Sen kom de fram och frågade hur mycket vi kostade. Då kände vi att vi nog var på fel ställe, sa Isabella till Aftonbladet.

Under kvällen skulle de tre vännerna släcka törsten och begav sig mot baren. Isabella Löwengrip lämnades kvar på dansgolvet.

 

Paralyserad

En grupp män omringade den populära bloggerskan i form av en ring. I panik försökte Isabella ta sig därifrån men stoppades av en man som tar tag i henne bakifrån och håller henne mellan axeln och halsen.

Desperat försöker Isabella att ta sig loss ur greppet, men misslyckas. Mannen trycker upp två fingrar i Isabellas underliv.

Paralyserad vänder sig Isabella om och mannen tittar henne i ögonen. Han flinar och hans vänner står och skrattar några meter bort. Från Isabella rinner blod och hon skriker och gråter.

– Jag är kvällens attraktion där, sa hon.

Med hjälp från hennes kompisar tar hon sig till toaletten där hon tittar ner i sina trosor. Hon konstaterar snabbt att övergreppet förorsakat ett rivsår inuti henne.

Paniken var ett faktum. Isabella kräks och tar sig till hotellet och flyger med första planet till Sverige morgonen därpå. Kort därefter tar hon en bloggpaus.