1 av 5
2 av 5
3 av 5
- Foto: All Over Press
Lady Gaga kysser sin Luc Carl i en pool.
4 av 5
Lady Gaga kysser sin Luc Carl i en pool. - Foto: All Over Press
Lady Gaga går vidare i livet. Ensam.
5 av 5
Lady Gaga går vidare i livet. Ensam. - Foto: All Over Press

Lady Gaga singel igen

Lady Gaga har lämnat relationen med den långhårige hippien Luc Carl bakom sig.


Sångerskan Lady Gaga är singel. Hennes av och på-förhållande med musikern och bartendern Luc Carl har nu tagit slut för gott.

– Jag har ingen pojkvän och jag har inte varit på några dejter heller den senaste tiden, sade Lady Gaga i en intervju i den brittiska talkshowen The Graham Norton Show, skriver Celebitchy.

Gaga och Luc har varit ett par tidigare, men gjorde slut för flera år sedan bara för att försöka en sista gång –  i juli år 2010.

– Jag har aldrig älskat någon på samma sätt som jag älskade honom. Eller som jag älskar honom. Den relationen har verkligen format mig, sade Lady Gaga i en intervju med tidningen Rolling Stone förra året.

VIDEO: Lady Gaga - Judas

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.