Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kate Perrys sjuka turnékrav

Nöje | 20/05/2011 21:57

"Kylskåp med glasdörr, rosa och vita rosor och ABSOLUT inga nejlikor" är bara ett axplock av sångerskans 45-sidiga krav på logekomfort.

Sångerskan Kate Perry ska ge sig ut på USA-turné nästa månad. Det viktigaste av allt - som alla vet - är självklart turnéridern.

"Rider" kallas de krav som artisterna har på vad som ska finnas i logen. Det brukar oftast handla om mat, vatten, sprit, champagne, läsk, handdukar och andra bekvämligheter. Kate Perrys rider är på 45 sidor:

Bland möbleringskraven finner vi bland annat att rummet måste vara "draperat i gräddvitt eller mjukrosa och ha två gräddvita äggformade fåtöljer, varav en bör ha en fotpall."

Logens soffbord måste vara i perspex modern stil, det ska finnas två golvlampor i fransk dekorstil och kylskåpet måste ha glasdörr.

Beträffande blomarrangemangen så ska det finnas vita och lila hortensior, vita och rosa rosor och pioner. Om inte dessa finns att tillgå så är det okej med ett urval av säsongens vita blommar, däribland vita orkidéer. Nejlikor är dock ABSOLUT förbjudna.

Eftersom sångerskan är miljömedveten och vill minimera sin inverkan på naturen ska varje omklädningsrum vara utrustat med vattenautomater. All turnépersonal ska förses med SIGG-flaskor i rostfritt stål.

Transportdelen är också speciell. Chauffören får absolut inte inleda samtal med Perry, hennes gäster eller fans. De ska även instrueras att inte använda bakspegeln för att stirra i baksätet. I bilen ska det finnas fyra vattenflaskor, rapporterar The Smoking Gun.