Tisdag 30 Nov
Stockholm

Russel Brand förbjuds träffa Katy Perry

1 av 2
2 av 2

Stjärnan blev deporterad från Japan - får inte besöka sin skönsjungande fru.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Russells skandaler

- Komikern har en gedigen historia som missbrukare av den hälsosamma mixen sex, heroin och alkohol.

- I september 2010 attackerade han en närgången paparazzifotograf på Los Angeles flygplats. Resultatet blev en smärre böter på närmare 150 000 kronor.

- Under en MTV-prisutdelning dök han upp utklädd som Usama bin Laden, något som inte var särskilt uppskattat av jänkarna. Russell avvisades från galan med buller och bång.

Bråkstaken Russell Brand har på många sätt varit i blåsväder under åren, där droger och minst sagt kontroversiellt beteende har varit tongivande. 

När han i dagarna skulle hälsa på sin fru, sångerskan Katy Perry, på hennes världsturné, uppstod stora problem. På väg till sin käresta, som för tillfället befinner sig i Asien, blev han nämligen stoppad av de japanska myndigheterna och utsparkad ur landet.

– Min man har just deporterats från Japan. Jag är så ledsen. Jag tog honom hela vägen hit för att visa min favoritplats för honom, skriver Katy på sin Twitter.

Anledningen till Russells avvisning är tio år gamla synder. På Twitter kommenterar han själv den något snöpliga händelsen med en stor dos humor.

– Planerar flykten från det japanska häktet. Det är förbannat svårt att gräva en tunnel med en ätpinne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela