1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All Over Press

Russel Brand förbjuds träffa Katy Perry

Stjärnan blev deporterad från Japan - får inte besöka sin skönsjungande fru.


Russells skandaler

- Komikern har en gedigen historia som missbrukare av den hälsosamma mixen sex, heroin och alkohol.

- I september 2010 attackerade han en närgången paparazzifotograf på Los Angeles flygplats. Resultatet blev en smärre böter på närmare 150 000 kronor.

- Under en MTV-prisutdelning dök han upp utklädd som Usama bin Laden, något som inte var särskilt uppskattat av jänkarna. Russell avvisades från galan med buller och bång.

Bråkstaken Russell Brand har på många sätt varit i blåsväder under åren, där droger och minst sagt kontroversiellt beteende har varit tongivande. 

När han i dagarna skulle hälsa på sin fru, sångerskan Katy Perry, på hennes världsturné, uppstod stora problem. På väg till sin käresta, som för tillfället befinner sig i Asien, blev han nämligen stoppad av de japanska myndigheterna och utsparkad ur landet.

– Min man har just deporterats från Japan. Jag är så ledsen. Jag tog honom hela vägen hit för att visa min favoritplats för honom, skriver Katy på sin Twitter.

Anledningen till Russells avvisning är tio år gamla synder. På Twitter kommenterar han själv den något snöpliga händelsen med en stor dos humor.

– Planerar flykten från det japanska häktet. Det är förbannat svårt att gräva en tunnel med en ätpinne.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.