Winslet slutar vara naken

Filmstjärnan har tröttnat på att strippa framför kameran.


Kate Winslet vill inte visa sig naken på film något mer.

Skådespelerskan - som är naken mest hela tiden i senaste filmen The Reader - har tröttnat på att strippa framför kameran.

– Jag tror inte jag kommer visa mig naken i en film igen. Jag vill inte bli känd som "den där skådespelerskan som alltid tar av sig kläderna", säger Winslet.

Den 33-åriga filmstjärnan - som är mamma till de två barnen Mia, 8, och Joe, 5 - har visat sig naken i inte mindre än tio filmer, däribland Titanic, Hamlet och Little Children.

Tidigare har Kate Winslet sagt att hon verkligen trott att dessa nakenscener varit viktiga för filmerna.

– I varje enskilt fall har jag känt att nakenscenerna i filmerna som jag gjort har varit helt relevant och förhöjt värdet på filmen, säger Winslet enligt Female First.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.