Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Per-Robins mardrömsdejt: "En persisk Jabba the Hutt"

Per-Robin Gustafsson träffade en minst sagt obehaglig dejt.
1 av 2

Per-Robin Gustafsson träffade en minst sagt obehaglig dejt.

WeRun

Star Wars-karaktären Jabba the Hutt satt rakt framför honom.
2 av 2

Star Wars-karaktären Jabba the Hutt satt rakt framför honom.

ALL OVER PRESS

Nöje | 20/06/2011 18:22

Per-Robins blind date skickade bild på snygg fotbollsspelare - var i verkligheten en plåga för ögonen. "Jag mådde inte bra av detta möte."

Efter kort tid av internetkontakt bestämde sig Per-Robin Gustafsson för att våga sig på en blind date. Det blev ett möte han sent skulle glömma.

– Den värsta dejten i mitt liv är den blind date jag gick på med en iranier jag endast pratat med på internet ett litet tag. Det var en blind date och det skulle krävts att jag varit just blind för att uppskatta den mannen, säger Per-Robin till Nyheter24.

Hur såg han ut då?

– Han hade skickat en bild på en snygg fotbollsspelare och sagt att han såg ut ungefär så. Han såg inte ut så utan var 1,50 lång och fet. Med sin kletiga foundation såg han ut som den persiska versionen av Jabba the Hutt från Star Wars.

Utveckla?

– Han hade mer glittrande smycken och krims krams på sig än en amerikansk julgran, och jag kunde inte sluta stirra på hans ögonbryn som han plockat tills det nästan inte fanns mer än en handfull kvar.

Hur tog du dig ur den knepiga situationen?

– En vän ringde mig efter 20 minuter och jag sa att jag var tvungen att gå för att hans hund hade dött. Jag lärde mig att aldrig dejta någon utan att ha sett en bild innan.

Slutkommentar?

– Jag mådde inte bra av detta möte.

Per-Robin och "Jabba" hördes aldrig mer.