Ryan Dunn var en mycket omtyckt teve-profil i USA.
1 av 4
Ryan Dunn var en mycket omtyckt teve-profil i USA. - Foto: Kristen Noseda/WENN.com All Over Press
Jack Dunn kommer att vara saknad.
2 av 4
Jack Dunn kommer att vara saknad. - Foto: ALL OVER PRESS
Här är han på scen tillsammans med Jackass-kollegan Bam Margera.
3 av 4
Här är han på scen tillsammans med Jackass-kollegan Bam Margera. - Foto: ALL OVER PRESS
Vilket radarpar!
4 av 4
Vilket radarpar! - Foto: ALL OVER PRESS

Leksaksbil i analen - så minns vi Ryan Dunn

Jackass-stjärnan Ryan Dunn dog tidigt på måndagen i en tragisk bilolycka - endast 34 år gammal. Och just bilar är något som många förknippar den våghalsige amerikanen med. Nyheter24 listar Ryan Dunns roligaste, galnaste och farligaste upptåg genom tiderna.


Dunns död

Ryan Dunn omkom i en bilolycka tidigt på måndagsmorgonen, amerikansk tid. I den amerikanska teve-sfären var han en omtalad profil, främst känd från Jackass på MTV. Han deltog även i Viva La Bam och hade showen Homewrecker.

Strax innan Dunns död ska han ha lagt upp ett foto på sig själv och sina vänner med drinkar i händerna på sin twitter. Fotot är nu borttaget, men en intensiv diskussion om rattfylla kan ligga bakom döden pågår just nu i sociala medier.

För att hedra den avlidne Ryan Dunn tänker Nyheter24 lista de tre absolut roligaste inslagen med stjärnan som i dag hyllas världen över. Det är en salig blandning, med alltifrån hans första stapplande steg i Jackass till tiden i CKY2K.

Håll i er, för nu blir det livat!

 1. Sticker upp leksaksbil i rumpan

Det här är det överlägset mest kända upptåget som Ryan Dunn tagit sig an, och banade väg för en mycket framgångsrik karriär i teve-världen. I filmupplagan av Jackass för han nämligen upp en leksaksbil, omsluten av en kondom och rikligt insmord i glidmedel, i analen.

Han besökte sedan en läkare och klagade på sin smärta i svanskotan. Fruktansvärt roligt, faktiskt.

2. Galet i golfbilen

En annan stunt som blivit vida omtalat bland Jackass-fans är när Ryan Dunn tillsammans med kollegan Johnny Knoxville körde runt i en golfbil och levde om. Tanken var att radarparet skulle hoppa över en golfbunker för att sedan krocka in i en plaststaty som avbildar en gigantisk gris för att denna sedan skulle spräckas i bitar.

Men som vanligt går det inte alltid som planerat. I stället voltar golfbilen och landar med taket ner i marken. Ryan Dunn flög ut från bilen, men för Johnny Knoxville gick det betydligt värre.

3. Kaktuskrasch

Det här inslaget är Nyheter24-redaktionens personliga favorit. En klassiker, men ändå så hiskeligt nervkittlande. Ren och skär smärta. Så amerikanskt, på något sätt.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/