Söndag 19 Sep
Stockholm

BB-Patriks nya kärlek: känd dokusåpastjärna

1 av 2
2 av 2

Big Brother-hunken Patrik Edvardsson har hittat kärleken - i en annan dokusåpadeltagare. – Det är 100 procent seriöst, säger han till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under den direktsända Big Brother-finalen berättade deltagaren Patrik Edvardsson, 34, att han hade "funnit kärleken" utanför huset, men ville då inte prata närmare om vem det var han dejtade.

Den kärlek Patrik då berättade om var dokusåpadeltagaren Frida Danielsson, 29, som under våren sökte efter kärleken med ljus och lykta i dejtingprogrammet Bachelorette.

– Det stämmer att jag och Frida är ett par, och det är 100 procent seriöst, bekräftar Patrik när Nyheter24 når honom.

– Vi träffades genom gemensamma kompisar för lite mer än ett år sedan, men då blev det ingeting. Nu har vi varit tillsammans i ungefär en månad.

Redan under tiden i Big Brother pratade Patrik om en tjej han var intresserad av utanför huset, men trots detta tillbringade han mycket tid och flera heta stunder tillsammans med deltagarna Madelene Stigsjöö och Annie Almén.

– Jag gjorde vad jag ville i huset, och då var det nog ändå jag som var mer intresserad i Frida än vad hon var i mig.

Under Bachelorette valde Frida vinnaren Christian Nicolaisen som den deltagare som fångat hennes hjärta. Paret fortsatte träffas efter tävlingen, men insåg snart att deras förhållande inte höll.

Nu är det alltså istället Patrik Edvardsson som har intagit rollen som pojkvän.

Om ungefär två månader planerar paret att flytta ihop, i samband med att Patrik flyttar från Kristianstad i Skåne till Stockholm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela