Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ryan Dunns fylleslag innan dödskraschen

1 av 6

All Over Press

2 av 6

All Over Press

3 av 6

All Over Press

4 av 6

All Over Press

5 av 6

All Over Press

6 av 6

All Over Press

Nöje | 23/06/2011 07:48

Jackass-stjärnan levde rövare på en bar bara timmarna innan den bilkrasch som kostade honom livet. Här är bilderna från den ödesdigra kvällen.

Det är nu bevisat att Jackass-stjärnan Ryan Dunn, 34, var rejält berusad innan han blev offer för den bilkrasch som kostade honom livet under måndagen.

Dunn, som tillsammans med en vän omkom då de kraschade i närmare 210 kilometer i timmen, befann sig innan olyckan på en bar tillsammans med ett par vänner.

På baren drack han, enligt uppgifter till TMZ, tre öl samt tre shots under en fyratimmarsperiod. När han sedan satte sig i bilen för att köra uppskattas hans promillehalt vara mer än dubbelt så hög som den amerikanska tillåtna gränsen - nämligen 1,96 promille.

Från baren har nu bilder på en uppernbart berusad Dunn läckt ut. Bläddra i bilspelet ovan för att se honom bara timmarna innan olyckan.