1 av 6
- Foto: All Over Press
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
- Foto: All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

Ryan Dunns fylleslag innan dödskraschen

Jackass-stjärnan levde rövare på en bar bara timmarna innan den bilkrasch som kostade honom livet. Här är bilderna från den ödesdigra kvällen.


Fakta

Ryan Dunn omkom i en bilolycka i delstaten Pennsylvania tidigt på måndagsmorgonen, amerikansk tid. I den amerikanska teve-sfären var han en omtalad profil, främst känd från serien JackassMTV. Han deltog även i Viva La Vida och hade showen Homewrecker.

Dunn blev 34 år gammal.

Det är nu bevisat att Jackass-stjärnan Ryan Dunn, 34, var rejält berusad innan han blev offer för den bilkrasch som kostade honom livet under måndagen.

Dunn, som tillsammans med en vän omkom då de kraschade i närmare 210 kilometer i timmen, befann sig innan olyckan på en bar tillsammans med ett par vänner.

På baren drack han, enligt uppgifter till TMZ, tre öl samt tre shots under en fyratimmarsperiod. När han sedan satte sig i bilen för att köra uppskattas hans promillehalt vara mer än dubbelt så hög som den amerikanska tillåtna gränsen - nämligen 1,96 promille.

Från baren har nu bilder på en uppernbart berusad Dunn läckt ut. Bläddra i bilspelet ovan för att se honom bara timmarna innan olyckan.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Bar
/
/
/
/
/