Söndag 27 Nov
Stockholm

Bloggresumén: Vecka 25

. Foto: MONTAGE

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 24?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får en bloggare en ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. Artistimperiet växer

Att kombinera bloggandet med en karriär inom musikbranschen har blivit allt mer populärt. I veckan försökte sig även Dessie på musicerandet, och framgångarna är slående. Peter08, släng dig i väggen - Dessie är här för att stanna!

"Whatcha Got" toppar Youtube, ligger femma på Itunes och går som tåget i media. Och man kan inte annat än älska den.

2. Sexiga bloggbrudar

Det går bra nu, hörni. När magasinet Slitz utsåg Sveriges 100 sexigaste kvinnor hamnade Tyra Sjöstedt och Kenza Zouiten i topp. Tyra som etta, Kenza zom trea.

Visserligen inte någon skräll, de båda är vrålheta. Sommarens bikinibilder på bloggarna fungerar förhoppningsvis som bra material inför kommande års researcharbete på Slitz.

3. Peter08 söker brud

I sann Linda Rosing-anda har tävlingen "Den rätte för Peter" dragit igång. Det är vapendragarsystern Kissie som hjälper sin bror Peter08  att finna kärleken. Efter att ha gjort slut med Nikeisha är han på jakt efter en ny.

Vad är det man säger? Bättre lycka nästa gång!

 

Veckans bästa

Någon som är väl värd sitt sommarlov är Linn Herbertsson. Hon har slitit och stått i. Pluggat, bloggat, jobbat, festat, pluggat, bloggat och jobbat. Dygnet runt, nästan. På ett mycket föredömligt sätt har hon visat att det går att balansera en framgångsrik karriär med att ha kul.

Hoppas du njöt ordentligt av midsommarfirandet och har en skön sommar i övrigt.

 

Veckans kalkon

Varför ställer man upp i Bachelorette för att hitta kärleken och efter programmets slut hoppa vidare till nästa dokusåpa för att hitta kärleken där. Ja, Frida Danielsson - din romans med Patrik Edvarsson är pinsam. Hundra procent seriös, förhoppningsvis inte.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.