Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här stjäl Saade showen - med en fräckis

1 av 3

ADAM IHSE/EXPONERA/SCANPIX

2 av 3

ADAM IHSE/EXPONERA/SCANPIX

3 av 3

ADAM IHSE/EXPONERA/SCANPIX

Nöje | 25/06/2011 22:52

Under premiären av Sommarkrysset tog Eric Saade över rodret av Gry Forssell, och passade på att ragga loss på bästa sändningstid.

Under lördagens premiäravsnitt av Sommarkrysset drog Sveriges nya stjärnskott Eric Saade storpublik. Men inte bara hans träffsäkra framträdanden, utan även hans oanade talanger som programledare, fick publiken att jubla.

Saade fick tidigt i direktsändningen frågan om han ville dela ut 75000 kronor till en lycklig kryssvinnare av programledaren Gry Forssell - något han kaxigt besvarade med att han ställde upp mot att han "fick 20 procent av vinsten" för besväret. 

När det väl blev dags för Saade att ta över rodret skötte den skånska manspojken jobbet på sitt sedvanligt uppskattade vis - med en rejäl dos charm.

Den kvinnliga vinnaren av pengarna fick under det direktsända telefonsamtalet först ange sin ålder för Saade, som sedan bjöd ut den 31-åriga kvinnan på dejt då han undrade om hon "inte ville ta ut honom på middag för pengarna".

Då kvinnan, som gärna ställde upp, undrade om hon kunde ta med sin sexåriga dotter till middagen levererade Saade ännu ett av sina raggningsförsök.

– Barn? Nej, jag är ju bara intresserad av dig, förklarade han med ett stort leende på läpparna.