Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skilsmässan kostar Mel tre miljarder

- 29/06/2011, 15:49 -
1 av 3

All over press.

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Det har gått flera år sedan Mel Gibsons exfru ansökte om skilsmässa. Nu har stjärnorna till slut kommit överens och det blev dyrt för Mel.

Det blev en dyr och utdragen skilsmässa för Mel Gibson. Efter över två år har den rättsliga processen mellan Mel och exet Robyn Gibson nått sitt slut.

Dokumenten rörande skilsmässan blir inte officiella förrän i augusti men TMZ uppger nu att paret kommit överrens om detaljerna kring uppbrottet. Enligt uppgifter kan Robyn bli miljardär och få hela 450 miljoner dollar, närmare tre miljarder svenska kronor.

Paret gifte sig i början på 80-talet och har sju barn tillsammans. I samband med skilsmässoansökan som lämnades in i april 2009 uppgavs Mel upprepade gånger varit otrogen med Oksana Grigorieva. Oksana födde i november samma år Mels barn Lucia men paret separerade kort därefter, enligt LA Times.