Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnproducent köpte sex - av 15-åring

- 30/06/2011, 10:07 -
1 av 2

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

2 av 2

Patrik Österberg/All Over Press Sweden

Den 49-åriga nöjesproducenten Bosse Andersson har producerat till stora namn som Eric Saade och Lotta Engberg. Nu åtalas han för sexköp.

Bosse Andersson är nöjesproducenten som står bakom namn som Jessica Andersson, Eric Saade och Lotta Engberg. Nu står han åtalad vid Stockholms tingsrätt för köp av sexuell handling av barn, skriver Nöjesbladet.

– Jag köpte sex och det ångrar jag väldigt mycket. Det skulle jag naturligtvis aldrig ha gjort och ansvaret för mina handlingar är mitt och ingen annans, säger Andersson.

"Blev lurad"

Det var efter att Bosse Andersson träffat en ung kvinna över nätet - på vad han själv menar är ett dejtingforum och inte en sexsajt - som deras umgänge ska ha skett. Flickan, som vid tillfället var enbart 15 år ska, via mejlkorrespondens som polisen nu fått ta del av, ha uppgett sig vara myndig.

Efter att de ätit middag tillsammans på en restaurang i Stockholm följde flickan med hem till Bosse Anderssons lägenhet.

– Det handlade inte om sex utan om att ha en trevlig kväll ihop. Men sen blev det ändå så. Och hon fick pengar. Men det var inte det som var tanken från början, säger Andersson.

Jobbar som vanligt

Under hösten producerar Bosse Andersson Tomas Ledins krogshow på Rondo i Göteborg. På vilket sätt Anderssons arbete på produktionsbolaget 2entertain skadas av åtalet har han svårt att svara på i nuläget.

– Det vet jag inte just nu. Men jag har pratat med vänner och arbetskamrater och känner ett starkt stöd från dem. Jag hoppas och tror att jag ska kunna jobba som vanligt.