Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ledin vägrar kommentera sexskandal

- 30/06/2011, 12:55 -
Tomas Ledin håller tyst om åtalet.

Tomas Ledin håller tyst om åtalet.

Stefan Jerrevång / SCANPIX

Bo Andersson, stjärnproducent med flera kända artister i sitt stall, däribland Tomas Ledin, står åtalad för att ha köpt sex av en 15-årig flicka. I höst ska han producera Tomas Ledins krogshow på Rondo i Göteborg.

Tomas Ledin vill inte kommentera åtalet mot stjärnproducenten Bosse Andersson. I dagsläget finns inga planer på byta ut honom som producent för den krogshow som Bosse Andersson producerar åt stjärnan. Tomas Ledins presskontakt, Annele Hencz, är mycket fåordig när Nyheter24 ringer upp.

– Inga kommentarer från Tomas Ledin, säger hon.

Är ett samarbete med Bosse Andersson fortfarande aktuellt?

– Inga kommentarer.

Var Tomas införstådd med att detta skulle offentliggöras i dag?

– Inga kommentarer.

"Det kommer vara precis som det brukar"

2entertain, där Bo Andersson är en av grundarna, är man fast besluten om att genomföra showen enligt planerna. Med Andersson som producent.

– Han kommer att producera den, säger Susanne Nilsson, som är vd på nöjesproduktionsbolaget.

Susanne Nilsson tar anklagelserna på allvar och framhäver att 2entertain inte står bakom det påstådda agerandet, men betonar också vikten av att låta den rättsliga processen ha sin gång.

– Som det ser ut i dagsläget får vi avvakta det rättsliga efterspelet. Det kommer att vara precis som det brukar till dess, säger hon och fortsätter:

– Jag vill inte värdera, jag avvaktar den rättsliga prövningen av det hela.