Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Tänk att vakna upp med en skäggig Carola"

Magdalena Graaf.
1 av 1

Magdalena Graaf.

Pascal Engman / Nyheter24

Nöje | 30/06/2011 14:46

Vilka frikort vill de svenska kändisarna ha? Nyheter24 vet. Varje torsdag ger vi dig en inblick i celebriteternas våta drömmar. Nu har det blivit dags för...

... Magdalena Graaf! Vilken svensk kändis skulle du vilja ha ett frikort till?

– Jag tycker inte att det finns någon riktig heting i Sverige. Plus att jag är riktigt nöjd och lycklig över det jag har hemma. Men måste jag välja ett svenskt frikort så skulle det bli en het trekant med Christer Lindarw och Lasse Flinkman i drag. Tänk dig att vakna upp lite bakfull "dagen efter" med en skäggig Carola Häggqvist och en morgonrisig Victoria Silvstedt som letade efter sin peruk bland fimpar och flaskor.

- Grabbar! Kaffe eller te? Haha!

Vem av Hollywood-kändisarna skulle du vilja tillbringa en natt med?

– Hjälp! Jag ansökte om just detta frikortstillstånd av sambon förra veckan, men fick avslag! The Rock är min hemliga Hollywood-dröm! Klumpigt gullig på ett sexigt sätt. Jag fick tyvärr nöja mig med John Cleese!

– Men jag får kanske skylla mig själv, som bara gav min andra hälft ett alternativ... Rosanne Barr!

Bland de döda finns det en som Magdalena Graaf skulle vilja återuppliva för att rulla runt i sänghalmen med.

– Jag är lite småkär i Ayton Senna, efter att ha sett en dokumentär om honom på bio. Honom skulle jag ge "mun mot mun" i en hel vecka.

Och vem vill du absolut aldrig rulla runt i sänghalmen med, trots att jag skulle dra fram en kniv?

– Det förgångna. Men skulle jag välja en sort? Då skulle det bli alla poetiska flottiga och surt luktande pretentiösa södermalmsmusiker med svarta tajta jeans, skinnjacka, rödvinsfärgade gaddar och en svår blick...Hjälp! Det finns så många, men MÅSTE jag välja EN så skulle det bli Bob Dylan.