Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnan försökte ta sitt liv efter rehab

1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Nöje | 30/06/2011 19:28

Jonathan Rhys Meyers har åkt in och ut på rehab i flera omgångar. Efter larm hittade sjukvårdarna honom ihopsjunken på golvet i hans bostad.

LONDON: Skådespelaren, modellen och Golden Globe-pristagaren Jonathan Rhys Meyers, 33, uppges ha förts till sjukhus efter ett misstänkt självmordsförsök. Anledningen ska vara att den före detta Boss-modellen svalt en stor mängd tabletter.

Vägrade åka till sjukhus
Sjukvårdarna som tagit emot larmet hittade Meyers ihopsjunken på golvet i hans bostad. Där försökte de febrilt att förbättra hans tillstånd. Efter att ha vägrat behandling tillkallades polis och stjärnan kunde föras till sjukhus, uppger New York Post.

Det är inte första gången som Jonathan Rhys Meyers visar upp en destruktiv sida. Skådespelaren har tidigare rapporterats ha alkoholproblem och så sent som i början av juni checkade han in på ett behandlingshem.