Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"15-åriga tjejer kan se äldre ut än vad de är"

- 01/07/2011, 08:52 -
1 av 2

Patrik Österberg/All Over Press Sweden

2 av 2

Göran Granlund/All Over Press

Bert Karlsson kommenterar sexåtalet mot vännen och producenten Bosse Andersson.– Det är lätt att bli lurad, säger Talang-domaren till Nyheter24.

Som Nyheter24 i går rapporterade har nöjesproducenten Bosse Andersson åtalats för köp av sexuell handling av barn vid Stockholms tingsrätt. Andersson är grundare till produktionsbolaget 2Entertain, som bland annat har artister som Eric Saade och Jessica Andersson i sitt stall.

Även entreprenören och nöjesprofilen Bert Karlsson arbetar för bolaget. När Nyheter24 under gårdagen nådde Bert var han ännu inte informerad om det inträffade.

– Är det sant? Dra åt helvete! Det var inte roligt att höra. Är tråkigt sånt där, säger han.

"Lätt att bli lurad"

Känns det förvånande?

– Det är klart att det är onödigt. Men ibland så kan ju 15-åriga tjejer se äldre ut än vad de är. Det är lätt att bli lurad. Hur ska man egentligen kolla det?

– Men jag är för prostitution, tycker att det är en idiotisk lag. För vad är egentligen prostitution? Är östermalmskärringarna som gift sig för pengar också prostituerade?

"Han är inte död direkt"

Att sexskandalen nu kommit upp till ytan är dock inget som kommer att hindra ett fortsatt samarbete mellan Bert och 2Entertain.

– Jag har fortsatt förtroende för Bosse, och ingenting kommer att förändras. Det är inte som att han är död direkt, säger Bert Karlsson till Nyheter24.