1 av 2
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden
2 av 2
- Foto: Göran Granlund/All Over Press

"15-åriga tjejer kan se äldre ut än vad de är"

Bert Karlsson kommenterar sexåtalet mot vännen och producenten Bosse Andersson.– Det är lätt att bli lurad, säger Talang-domaren till Nyheter24.


2Entertain

Artister som samarbetar med 2Entertain, vilket grundats av sexåtalade Bosse Andersson, är bland annat:

- Eric Saade

- Jessica Andersson

- Lotta Engberg

- Sara Varga

- Linda Pritchard

- Molly Sandén

- Christer Sjögren

Som Nyheter24 i går rapporterade har nöjesproducenten Bosse Andersson åtalats för köp av sexuell handling av barn vid Stockholms tingsrätt. Andersson är grundare till produktionsbolaget 2Entertain, som bland annat har artister som Eric Saade och Jessica Andersson i sitt stall.

Även entreprenören och nöjesprofilen Bert Karlsson arbetar för bolaget. När Nyheter24 under gårdagen nådde Bert var han ännu inte informerad om det inträffade.

– Är det sant? Dra åt helvete! Det var inte roligt att höra. Är tråkigt sånt där, säger han.

"Lätt att bli lurad"

Känns det förvånande?

– Det är klart att det är onödigt. Men ibland så kan ju 15-åriga tjejer se äldre ut än vad de är. Det är lätt att bli lurad. Hur ska man egentligen kolla det?

– Men jag är för prostitution, tycker att det är en idiotisk lag. För vad är egentligen prostitution? Är östermalmskärringarna som gift sig för pengar också prostituerade?

"Han är inte död direkt"

Att sexskandalen nu kommit upp till ytan är dock inget som kommer att hindra ett fortsatt samarbete mellan Bert och 2Entertain.

– Jag har fortsatt förtroende för Bosse, och ingenting kommer att förändras. Det är inte som att han är död direkt, säger Bert Karlsson till Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.