Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katerinas värsta dejt: "Han ville splitta notan"

- 04/07/2011, 07:55 -
Katerina Kazelis.

Katerina Kazelis.

Elias Giertz/Nyheter24

Big Brother-deltagaren, Katerina Kazelis, berättar om sin värsta dejt - med en 12 år yngre man.

För ungefär ett år sedan började Katerina Kazelis dejta en kille som hon snabbt fattade tycke för. Det visade sig att magpirret var ömsesidigt.

– Det var något med honom som lockade mig lite. Delvis för att han verkade mogen och manlig men också för att han var verbal och verkade vara en smart person.
Det visade sig att han var intresserad av att börja dejta mig så jag tänkte - varför inte? Vad har jag att förlora? Denna killen verkar ju vara i min smak.

De två träffades regelbundet i ungefär tre månader. Allting flöt på  och ingen såg någon anledning till varför det skulle ta slut. Tills en dag. Katerina fick nämligen veta att killen i fråga bara var 21 år gammal. Katerina, som själv var 33 år, stod nu inför ett svårt val.

– Detta fick mig att bli lite fundersam. Vad skulle jag göra nu då? Detta trodde jag ju aldrig med tanke på hur han betedde sig mot mig och var som person.

Efter sömnlösa nätter fulla av frågeställningar bestämde sig Katerina för att fortsätta dejta den 12 år yngre mannen. De sågs på en restaurang där de åt middag tillsammans.

"Det blev pinsamt"

– När det var dags att betala säger killen att han tyvärr inte har några kontanter och inte känner sig bekväm att handla med kort. Han frågade om det var okej för honom att gå ut och hämta pengar.

Katerina blev ställd och tyckte att det kändes pinsamt. Men hon tillät sin dejt att hämta pengar

– Man kan väl säga att jag är lite gammaldags när det kommer till sådana här saker. Jag kan väl känna lite att om en kille erbjuder att bjuda mig så ska han väl kanske göra det då? Det hade i alla fall jag känt om jag ska bjuda ut en kille. Men nu valde han i alla fall att splitta på notan. Medan han sprang ut för att hämta pengar kände jag att det blev lite pinsamt att sitta där och vänta så jag valde att betala hela notan på egen hand så att jag skulle slippa skämmas.

Tappade intresset

För Katerina blev händelsen en tydlig signal på vilken typ av kille det var. Hon kände sig inte uppskattad. Men några lärdomar för dejten ändå med sig.

– Det jag lärde mig av denna dejt var att bara tacka ja till en dejt med en kille när jag känner mig säker på att han är en gentleman. Någon som kan stå för sina ord och visa att han är värd att dejta mig så jag slipper hamna i en sådan pinsam situation igen.